LungPlus Sport Luftvarmer for trening i kulden!

Til salgs
349 kr
LUNGPLUS SPORT LUFTVARMER

- Genial luftvarmer for trening i kulda!

Lungplus Sport er et "must" for alle som driver idrettsaktivitet og annen kraftig anstrengelse med behov for store pustevolumer i kaldt vær. Unngå "rusten" hals, ingen liker kald luft i luftveiene. Med Lungplus forvarmes- og fuktes luften i kaldt vær. Den tunge oppvarmingen blir en lek med Lungplus!

Lungplus Sport er liten ( ca 25 gram), lett å ha i lommen og enkel å ta frem når en trenger den.
Ingen klamme kinn og er enkel å rengjøre.Mål: lengde 70mm, bredde 52mm, tykkelse 20mm, omkrets 124mm

Gir større utbytte ved trening i kaldt vær. Lungplus hjelper deg til å kunne trene ved lavere temperaturer uten å føle ubehag og reduserer risiko for skade i luftveiene.

Lungplus munnbåren fukt- og varmeveksler gjør at fukt og varme i utåndingsluften gjenvinnes. Varme og fuktighet fra luften som pustes ut magasineres i munnstykket for deretter å varme opp og fukte den tørre kalde luften som pustes inn. Dette medfører redusert irritasjon og redusert fare for skade i luftveisslimhinnene. Den restituerer etter luftveisinfeksjon såvel som forebygger og gir velvære.Lungplus er en fukt og varmeveksler som gir bedre pust i kaldt vær og mulighet til å forebygge sykdom. Lungplus er utviklet for idrettsutøvere, men er også ideell for alle som er aktive i kaldt vær. Den hjelper de som plages med KOLS, astma eller tung pust, i kaldt vær.

Toppidrettsutøvere i flere land har gitt gode tilbakemeldinger på at bruk av Lungplus hjelper dem i kaldt vær. Toppidrettssenteret i Norge har gode erfaringer ved bruk av Lungplus bl.a. hos norske skiskyttere, langrennsutøvere og andre vinteridretter. Det er også gjort studier med bruk av Lungplus hos astmatikere ved flere spesialsykehus både i Skandinavia og USA.

Lungplus Sport er optimalisert for å redusere pustemotstanden samtidig som den gir behagelig oppvarmet luft for idrettsaktivitet og annen kraftig anstrengelse. Lungplus Sport benytter samme hylse som Lungplus Extra, men med en modifisert varmeveksler som gjør at du kan ha et løpstempo på 35-36 minutter per 10 km og er derfor førstevalget for idrettsutøvere. Modifiseringen gjør at varmegjenvinningen er litt redusert i forhold til det høye nivået på Lungplus Extra til fordel for mindre pustemotstand.Lungplus kommer også i to andre utgaver (Extra og Normal) slik at den passer alle utøvere fra barn til eldre under alle former for aktivitet. De tre utgavene er designet for å optimalisere virkningsgrad mellom fukt og varmegjenvinning samt krav til pustemotstand.

Lungplus har lang levetid. Den skylles enkelt under rennende vann etter bruk. Den kan rengjøres i oppvaskmaskin og tåler å kokes.

VI HAR PRISLØFTE PÅ ALLE PRODUKTER!
Tilstand Ny

Generell info

- Prisløfte på alle produkter
- Fraktfritt over kr 1500,- (Ikke sykler/varer med høy vekt/volum)
- 365 dagers bytterett

Les mer på www.bikeshop.no

Sandeveien 107A, 3185 Skoppum

Annonseinformasjon

FINN-kode 65166277
Sist endret 14. feb. 2021 19:40

Rapporter annonse