Video

Anneks 25 kvm - Studio - atelier - kontor - kino?

Til salgs
492 000 kr
NY MODUL I HAGEN? HVA VIL DU BRUKE BYGGET TIL?

NB!ALLE PRISER ER I SEK OG INKL. 25% MVA MED SALTAK.

Endelig et hagebygg eller ekstrabygg på hytta med tradisjonell takvinkel. Nå får du bygget som passer til din eksisterende bolig eller hytte. Vi leverer nå alle bygg fra 15-30 kvm med saltak. Byggene har ferdig el.opplegg innvendig og utvendig. Kan leveres med bad og kjøkken.

Se interiørbilder: http://enkelrum.se/galleri/

VI HAR DE FERDIGE BYGGENE - KORT LEVERINGSTID GJØR AT DU RASKT KAN TA BYGGET I BRUK!
Tilstand Ny

Generell info

MINIHUS FOR HELÅRSBRUK - LØFT PÅ PLASS - KLAR TIL BRUK!
10,15,20,25,25Hems,30,34 og 38kvm - ALLE HUS ER HELT FERDIGBYGD.

ENKELRUM er en smart og godt bygget helårs løsning for de som vil ha det lille ekstra, som liker god design, fine detaljer og holdbare materialer. Godt isolert både for vinterbruk. Sammen med en varmepumpe, så har du ideelle forhold hele året!

Enkelrum - Komplett Bolig:
Komplett Bolig bygges etter TEK17 forskriftene. Det er en boligløsning for permanent beboelse.
Varierer i størrelse. Flere bygg kan kobles sammen som Legoklosser. Behov og økonomi kombineres perfekt med løsninger som dette. Start med vår E34(kvm) Komplett Bolig!

NYHETER FOR 2019
Ny modell E38(kvm) Komplett Bolig TEK17. Nå med mulighet for 2 soverom. Utvendige mål 10x4m.
Egen bolig for en lav pris. Endelig et alternativ til leilighet i småhus eller blokk.
Leveres også som et åpent rom på 38kvm for de som vil bruke bygget til kontor, atelier, behandlingsrom, ekstrarom med mer. Snakk med oss om regler for bebyggelse på egen tomt. Vi kan regelverket!

HELIKOPTERFRAKT TIL VEILØSE STEDER OG ØYER - INNTIL 3700KG
Enkelrum E20 Komplett(bad og kjøkken) kan nå fraktes med 1 løft direkte til tomt. Nytt bygg på timen!

BALANSERT VENTILASJON - TAR VARE PÅ INNTIL 80% AV VARMEN OG GIR EN MEGET GODT INNEMILJØ MED RENSET LUFT SOM FØLES GODT OG GIR MER ENERGI. VI BRUKER PAX EOS!

SOLCELLEPANEL
Enkelrum venter på takpanner med innebygde solceller. Alle bør blir strømleverandører. Inntil videre tilbyr vi derfor ikke solcellepanel på taket.

I 2006 ble det levert det første ett-roms. Vi har nå mange års erfaring og utvikling av våre enkeltrum modeller. Baderomspakkene og kjøkkenpakkene er fra IKEA. Design og høyt teknisk nivå er kjennetegn for Enkelrum. Enkelrum bygges i Stockholm. Kun svenske deler og norske el komponenter.

Enkeltrom kommer helt ferdig i størrelsene 10, 15 kvm, 20 kvm, 25 kvm, 25 kvm Hems, 30kvm, 34kvm og 38kvm. Enkelrum kan brukes som en en ekstra bolig eller hytte med kjøkken/bad og 1-2 soverom. Levering med kranbil og huset løftes på plass i hagen eller hytteeiendommen. Du kan flytte inn umiddelbart. Bygget er flyttbart. Minihusene kan kobles sammen og du kan utvide etter behov og økonomi.
NB! E-serien kan leveres med ferdig montert bad og kjøkken, utedusj, badstu, balansert ventilasjon, superisolasjon med mer.

Nye regler fra 1. juli 2015 - Inntil 50kvm bygg i hagen!
Nå kan du bygge uten å melde fra til kommunen eller nabo om forskjellige typer bygg på inntil 50kvm. Det er hagehus, kontor, grillhus, bod, studio, atelier, rett og slett ekstra rom i egen hage.
Minihusene kan brukes som utleieboliger med kjøkken og bad (søknadspliktig).

LØFT PÅ PLASS - FLYTT INN - NYT HELE ÅRET!

Enkelrum konseptet eies og produseres av Enkelrum AB.

1501 Moss

Annonseinformasjon

FINN-kode 60919135
Sist endret 9. mar. 2021 10:13

Rapporter annonse