Start turen hos oss!

Acebikes SteadyStand Multi MC støtte med gummiføtter. Justerbar transportstøtte.

Til salgs
1 950 kr
Acebikes SteadyStand Multi MC støtte til motorsykkel. med gummiføtter. Transportstøtte.

Opplyst pris er inkl. mva. Kan bestilles i vår webshop.

Vi har ulike støtter og transportstøtter for MC. Kjøp i vår butikk eller bestill i vår nettbutikk via våre nettsider.

Acebikes SteadyStand Multi, justerbar MC Støtte:

Passer 15 til 21 tommers hjuldim, med dekkbredde fra 90 til 200 mm. Ideell for støtte av motorsykkel på tilhenger, i bil eller som parkeringsstøtte.

Fullt justerbar i både bredde og lengde, - uten bruk av verktøy.

Systemet er lett å justere, spesielt gunstig for dem som ønsker å veksle mellom å støtte opp forhjulet og bakhjulet og ikke minst dem som eier mer enn en MC,

SteadyStand Multi hjelper deg dessuten enkelt å plassere motorsykkelen stående i rett posisjon uten å oppta mye plass i garasjen.

MC støtten er utført i solide, robuste kvalitetsmaterialer.

Gummiføtter forhindrer støtten fra å skli.

Optimal sikring av motorsykkelen gjennom vippeleddet som lukker inn forhjulet når du triller sykkelen på plass i støtten.

Designet og utviklet med et enkelt formål; å gjøre det enklere for MC entusiaster å plassere sykkelen fra seg og sikre den.

Med Acebikes SteadyStand Multi får du motorsykkelen på plass og armene fri til å sikre den optimalt på bare noen sekunder selv om du ikke har noen til å hjelpe deg!

Alternativer:

Vi har ulike MC støtter fra AceBikes tilgjengelig, kontakt oss gjerne for alternativer, blant annet har vi en enklere, nor rimeligere utgave som heter AceBikes SteadyStand (ikke justerbar), og AceBikes Steady Stand Multi Fixed som kan monteres fast med bolter i tilhenger, på bil- eller pickup-plan.

Vi tar forbehold om feil i annonse / spesifikasjoner.
Tilstand Ny

Generell info

Kjære kunde.

Sjekk våre åpningstider, og kjøreanvisning på våre nettsider; www.NTS.no ! Du finner Norges råeste tilhenger og terrengkjøretøysenter på Ramstadsletta 18, 1363 Høvik.

Vi følger med og tilpasser oss fortløpende myndighetenes anbefalinger og tiltak. Vi har fokus på hygiene og har håndtrykkfri sone hos oss.

Bruk munnbind ved besøk hos oss. Berøringsfri håndsprit står fremme. Det er rom for å holde avstand og kontaktflater rengjøres hyppig.

Vi ber om forståelse for at vi:
- Ikke håndhilser
- Holder mer avstand enn vanlig
- Hoster i armslag eller i papir
- At vi er nøye med håndhygiene
- At vi kan være mindre bemannet enn vanlig
- Holder stengt i helger når det er gult / rødt nivå

Vi tar forbehold om feil, i prislister, detaljer, tekniske spesifikasjoner etc. i våre annonser, herunder bilde- og videomateriell.

Ramstadsletta 18, 1363 Høvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 60390249
Sist endret 15. jan. 2021 08:44

Rapporter annonse