INAKTIV

SIMRAD Cruise 7 inkl hekksvinger

Til salgs
4 990 kr
Vi har Simrad Cruise 9 til kr 6.590,-

Kart fra kr 1.500,-



Nye Simrad Cruise 5, 7 eller 9 tommer er de mest intuitive kartplottere på markedet. Simrad Cruise er i første rekke en kartplotter, og dybdemåler i andre, og den løfter brukervennligheten til et helt nytt nivå – med pålitelig GPS-navigasjon til en rimelig pris. Med Simrad Cruise slipper du kompliserte fiskespesifikke ekkolodd og nettverksfunksjoner, og du trenger ikke å mestre komplisert elektronikk -- det er bare å slå på skjermen og sette i gang.

Kart Fra kr 1.500,-

Skjermen, som er lesbar i sollys, leveres med en monteringsbrakett og svinger og er forhåndslastet med verdensomfattende basiskart. Installasjonen er enkel, og krever bare en strømkabel og ekkoloddkabel, slik at du slipper å styre med tilkobling av flere moduler og trekke metervis med kabel. Brukergrensesnittet kontrolleres med et betjeningshjul og tastatur, noe som gir deg en jevn navigering i menyene og gir viktig informasjon som gjør deg trygg og tilfreds på vannet – fart, dybde, GPS-posisjon, kurs, batterinivå og temperaturinformasjon. Den medfølgende CHIRP-ekkoloddsvingeren gir deg en bekymringsløs og utmerket automatisk dybdemåling, uten behov for finjustering eller førprogrammering. Forhåndsvalgte skjermvisninger består av: kart, ekkolodd, navigasjon, kart/ekkolodd, kart/navigasjon og ekkolodd/navigasjon.



Simrad Cruise kan stå på dashbordet eller brakettmonteres til å passe roret på alle båter, og skjermen kommer i 5, 7 og 9 tommer. Øk kartnivået ditt med et bredt utvalg fra C-MAP® og Navionics®, med økt detaljnivå og C-MAP® Easy Routing. Skjermen er ypperlig å montere på friluftsfartøy som åpne båter, bowridere, joller og fritidsbåter.
Tilstand Ny

Generell info

Ocean Electronics AS, er et firma som arbeider innenfor maritim elektronikk og landbasert radiokommunikasjon. Firmaet har hatt sammenhengende drift siden 1912. Vi har jobbet med skipselektronikk siden ca 1950.

Åpningstider butikk:
Mandag- Fredag 10.00- 16.00
Vi har eget service verksted.

Fugleskjærgata 10, 6905 Florø

Annonseinformasjon

FINN-kode 57459408
Sist endret 13. apr. 2021 08:19

Rapporter annonse