VIVALDI Partytelt 3x3 meter

Til salgs
22 900 kr
Vivaldi Paviljong gjør seg like bra på terrassen eller plattingen hjemme som på campingplassen, og med et par feltsenger kan den fint brukes som gjestestue når temperaturen tillater det.

Denne paviljongen er i likhet med vårt Vivaldi Helårstelt konstruert for nordiske forhold. Stativet har de samme 40x40 mm aluminiumsprofilene som Vivaldi, og står like sikkert i all slags vær. Takkonstruksjonen er grunnsteinen i dette designet for å tåle tøffe værforhold, og på grunn av den bratte vinkelen på taket vil snøen skli lettere av. Duken som er brukt i veggene er den anerkjente TenCate-veven vi bruker i de fleste av våre telt, samtidig er taket en helstøpt PVC-duk og inneholder dermed ingen sømmer. Dette gjør teltet veldig slitesterkt. Vi har også en PVC-modell som leveres med både vegger og tak i PVC.

Fargen på teltet er den samme som på vårt Vivaldi helårstelt, i fargen Steel med detaljer i antracit og lys grå. Det er doble vinduer i tre av veggene og den siste veggen har en avtagbar dør samt et vindu. Alle vinduer har vindusklaffer for skjerming, som på våre Vivaldi helårstelt.
Tilstand Ny

Generell info

Fortelt - Kvalitetstelt fra Euro Tents.
Vi har et av Norges beste utvalg av fortelt. Vi leverer kvalitetstelt med mange gode funksjoner og løsninger til priser du har råd til.

Gamle Glittrevei 11, 1488 Hakadal

Annonseinformasjon

FINN-kode 55744866
Sist endret 15. apr. 2021 11:14

Rapporter annonse