Start turen hos oss!

JIT-2027 PVC plasthall / lagertelt / plastgarasje med god høyde!

Til salgs
21 490 kr
Opplyst pris er inkl. mva. og gjelder plasthall med 610 gr/m2 PVC duk. Vi kan også tilby hallen med en PE duk til rimeligere pris. begge duker er som standard gråfarget.

Alle stålrør i konstruksjonen på dette teltet er galvaniserte! Galvaniserte rør gjør rørrammen sterkere enn billig teltene i markedet.

JIT-2027 er også kjent som den typiske bobil / caravanhallen. Kan selvfølgelig også godt brukes til lagring av båt, tilhenger og annet!

Detaljer JIT-2027:

• Areal: 28 m2
• Lengde: 8 m.
• Bredde: 3,5 m.
• Høyde: 3,8 m.
• Dør høyde: 3,0 m.
• Dør bredde: 3,5 m.

Målene på hallen er 8x3,5x3,8 meter. Konstruksjonen består av hvitlakkerte stålrør på 60 mm. Det er 5 grupper med tak og veggbøyler. 3 meter høyt til der taket begynner, og 3,8 meter til mønet. Hallen har glidelås dør, som lett gir full åpning til mønet.

Hallen leveres med PVC pressenning som standard, og kan alternativt leveres med PE duk til en lavere pris. (Gråfarget.)

Monteringstid ca. 10 -13 timer.

Forpakning:
Pakket i en stålkasse som måler 250 x 73 x 55 cm.
Vekt er ca 423kg m/PVC duk (381 kg m/PE duk.)

Montering:
Mange av våre kunder monterer hallen på en ringmur av plank, 2"x 8"(6"). Rørseksjonenes føtter skrus da fast i planken med franske treskruer (medfølger ikke). Dette gjør monteringen lettere samt at ujevnheter i underlaget blir borte.

Materialer:
Alle våre telt leveres med stålkomponenter som er foretrukket fremfor aluminium. Montering: Tidsbruk vil være variabelt mht. størrelse på den modellen en velger. Det følger med monteringsanvisning, og de fleste modeller har nummererte deler for å
effektivisere monteringen.

Dukkvalitet:
Noen telt leveres med 300 gr/m2 kryssarmert PE duk, andre med 600 gr/m2 PVC duk som det vi beskriver her. På en rekke modeller vil du også se at du kan velge den ene eller andre variasjonen. PVC duk er litt mer kostbart enn PE duk.

PVC?
PVC er forkortelsen for Polyvinylklorid som er et polymer av kloreten, et vinylstoff som er stivere enn polyeten (PE). PVC dukene er litt tyngre enn PE dukene, de er også litt tykkere og dessuten kan PVC "spleises" eller repareres av en fagmann som eksempelvis en seilmaker om en skulle oppleve rift eller brudd. PE står for Polyeten eller polyetylen som er et termoplastisk kunststoff fremstilt ved polymerisasjon av gassen eten C2H4. Polyeten er den type plast som det fremstilles mest av på verdensbasis. Vår erfaring er at en PE duk holder meget godt til en rekke formål, den er samtidig noe lettere. En må likevel merke seg at PE materialet ikke er reparerbart slik som en PVC duk, ei heller like tykk.

JIT-2027 med PE duk koster 16 990.-

Vær, vind, klima: Telt som disse tåler litt, men ikke ubegrenset eksempelvis hva gjelder snøfall på taket. Ved snøfall må en være oppmerksom og trykke litt på innsiden av pressenningen slik at snøen sklir av, snø er tyngre enn en reflekterer over. Korrekt montering, nøye stramming av duk, fastgjøring og overvåking mht. vær og vind er viktig. Telt monteres opp og benyttes på eget ansvar.

Med forbehold om feil i annonsen.
Tilstand Ny

Generell info

Kjære kunde.

Sjekk våre åpningstider, og kjøreanvisning på våre nettsider; www.NTS.no ! Du finner Norges råeste tilhenger og terrengkjøretøysenter på Ramstadsletta 18, 1363 Høvik.

Vi følger med og tilpasser oss fortløpende myndighetenes anbefalinger og tiltak. Vi har fokus på hygiene og har håndtrykkfri sone hos oss.

Bruk munnbind ved besøk hos oss. Berøringsfri håndsprit står fremme. Det er rom for å holde avstand og kontaktflater rengjøres hyppig.

Vi ber om forståelse for at vi:
- Ikke håndhilser
- Holder mer avstand enn vanlig
- Hoster i armslag eller i papir
- At vi er nøye med håndhygiene
- At vi kan være mindre bemannet enn vanlig
- Holder stengt i helger når det er gult / rødt nivå

Vi tar forbehold om feil, i prislister, detaljer, tekniske spesifikasjoner etc. i våre annonser, herunder bilde- og videomateriell.

Ramstadsletta 18, 1363 Høvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 54295459
Sist endret 15. jan. 2021 08:44

Rapporter annonse