Video

Start turen hos oss!

Selvopprullende jekkestropper - Quickloader 1200 kilo

Til salgs
245 kr
Oppgitt pris er inkl. mva.

Jekkestropp Quickloader 1200 kilo HD (Heavy Duty). Gulkromatisert. 1 stk.

QUICKLOADER har en setebelte lignende rullemekanisme som letter av- og påsetting av stroppen og dermed reduserer stroppetiden med inntil 50 %! Fest, rull ut, jekk og lås - enklere blir det ikke. Quickloader systemet ble først kjent i TV2 serien "Skaperen". Denne stroppen passer godt for den profesjonelle! Mellomstørrelse, lett å bruke. Dekker de aller fleste lastesikringsbehov.

Smart D-ring: På båndet foran festkroken i begge ender finner du en praktisk D-formet ring. Denne øker stroppens bruksområde fordi kroken kan tres rundt objekter og festes i ringen. Slik får du enkelt festet en sløyfe rundt et objekt som kan benyttes som forankringspunkt.

Spesifikasjoner:

Bruddstyrke: 1200 kilo
Båndbredde: 25 mm.
Lengde: 4,6 meter(!)
Dobbel J-krok i begge ender, plastbelagt.
D-ring på båndet foran hver festekrok, plastbelagt.
100% polyester
Produktet er korrosjonsbeskyttet.

Nedenfor ser du hvordan systemet fungerer i et illustrasjonsklipp publisert på Youtube. Klikk på avspillingsknappen for å se video!

Kan bestilles i vår nettbutikk; webshop.nts.no
Tilstand Ny

Generell info

Kjære kunde.

Sjekk våre åpningstider, og kjøreanvisning på våre nettsider; www.NTS.no ! Du finner Norges råeste tilhenger og terrengkjøretøysenter på Ramstadsletta 18, 1363 Høvik.

Vi følger med og tilpasser oss fortløpende myndighetenes anbefalinger og tiltak. Vi har fokus på hygiene og har håndtrykkfri sone hos oss.

Bruk munnbind ved besøk hos oss. Berøringsfri håndsprit står fremme. Det er rom for å holde avstand og kontaktflater rengjøres hyppig.

Vi ber om forståelse for at vi:
- Ikke håndhilser
- Holder mer avstand enn vanlig
- Hoster i armslag eller i papir
- At vi er nøye med håndhygiene
- At vi kan være mindre bemannet enn vanlig
- Holder stengt i helger når det er gult / rødt nivå

Vi tar forbehold om feil, i prislister, detaljer, tekniske spesifikasjoner etc. i våre annonser, herunder bilde- og videomateriell.

Ramstadsletta 18, 1363 Høvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 50875561
Sist endret 15. jan. 2021 08:44

Rapporter annonse