Recliner sofa fra LB, Ivory 2-seter i grå tekstil

Til salgs
6 990 kr
DETTE ER EN DEMO MODELL.

VAREN KAN KUN HENTES PÅ VÅRT LAGER I KRISTIANSAND I SØRLANDSPARKEN.

Dette er en retur og varen er i god stand.

Kommer ikke i eske.

Det er mulighet for å se sofaen før kjøp.

Embalasje, stropper og lignende må ordnes på egenhånd.

Informasjon:

Klassisk kino eller tv-sofa med koppholdere, mellombord, oppbevaringsrom og recliner. Her kan du sitte lenge, gjerne gjennom en hel tv-serie. Superkomfortabel polstring. Vi er sikre på at kommer til å elske komforten.

Sofaen har koppholdere, mellombord, oppbevaringsrom, samt recliner og fothvile i alle seter. Utløsermekanismen styres fra hvert sete. Trekk i håndtaket og fothvilen kommer ut. Ryggen vippes bakover til en svært komfortabel sitte/ligge stilling. Mellombordet er romslig og har dype koppholdere. Her er det god plass til fjernkontroller eller hva det måtte være. Lokket er polstret.

Sofaen er komfortabel i alle situasjoner. Polstringen består av flere lag med variabel mykhet. Dette sikrer best sittekomfort, og utgjør en kvalitet som opprettholder passform og tetthet over tid. Sofaen er formet i en slak bue, slik får du best synsvinkel mot skjermen.

Modulene leves i eske. En eske per sete og en eske pr mellombord. Med et enkelt klikk festes rygg til stolsete. Setene festes med skinnes langes gulvet. Dette er svært enkelt og tar kun få minutter. Ingen små deler. Ingen løse skruer.

Overflaten er av slitesterk tettvevd tekstil på alle flater.

Enkel montering uten verktøy. Vi er helt sikker på at kommer til i å like komforten. Vi har aldri fått retur på grunn av komfort.
Tilstand Brukt

Buråsen 17, 4636 Kristiansand S

Annonseinformasjon

FINN-kode 49205388
Sist endret 5. nov. 2020 13:52

Rapporter annonse