Sveiseapparat Magma Pro Mig180

Til salgs
4 800 kr
Magma Promig 180 er et nyutviklet og enda kraftigere apparat, som erstatter tidligere bestselger Magma 170 som har blitt solgt over 400 stk. i Norge

Dette er et profesjonelt MIG sveiseapparat med trinnløs separat elektronisk justering av både strømstyrke og matehastighet. For sveising på stål med og uten gass. Sveiser ståltykkelser fra 0,5 mm opp mot 8mm. For sveising av aluminium må man ha slangepakke med teflonstrømpe. Til dette leverer vi en større og solid slangepakke, denne finner du under tilbehør i nettbutikken. Passer til å sveise aluminium tykkelser fra 2mm til 8mm. Se passende 1mm 2kg trådrull under tilbehør, se også under tilbehør for ekstra trådmatehjul for 1mm.

Apparatet er meget lett å bruke, passer både førstegangssveiseren og den proffesjonelle brukeren som skal sveise mye. Passer veldig bra til reparasjoner der det er både rust og tynnslitt. (eksosanlegg, fjøsinnredninger osv). IGBT teknologien gjør at apparatet har en veldig lav vekt (14kg) i forhold til ytelse og funksjon. For pen sveis og lite sprut ved bruk av rørtråd (flusstråd) er det enkelt å bytte om polariteten. Da skal pluss til godsklemmen, denne fuksjonen er viktig ved sveising uten gass. Apparatet tar trådspoler med diameter 20 cm men også 10 cm spoler. Det følger med MIG pistol og slangepakke (3 meter) av svært høy kvalitet, denne har proffesjonell EU kobling.

Man kan også sveise med vanlige elektroder/pinner. Det betyr at her kan man også sveise på tykt stål, og med basiske elektroder som gir maksimal styrke/stekkfasthet. Elektrodeholder og sveisekabel følger ikke med, se ESAB skru holder med 3 meters kabel under tilbehør i nettbutikken (varenummer: 6686). Trådmatehjul som følger med har spor for både 0,6 og 0,8 mm tråd. Bildene viser det som er standard. Se ellers tekniske data på bruksanvisningen som ligger under dokumenter. Apparatet kan brukes på 16 amp sikringskurs.

Funksjoner og fordeler:
- Lett og meget robust apparat.
- Alt av mateverk er i metall.
- Enkel og funksjonell innstilling.
- Sveiser både stål og aluminium.Vi leverer egen robust teflon slangepakke for alusveising.
- Sveiser både med og uten gass.
- Tar både 20 cm og 10 cm trådspoler.
- Mulighet for pinnesveis.
- God service fra selger (oss)
- Delelager og serviceverksted her i Norge.

Følgende kommer med i esken:
- MAGMA® Sveiseapparat PRO MIG 180
- Profesjonell MIG slangepakke MAGMA® (3 meter)
- Jordingskabel
- Gass slange med slangeklemmer
- Brukerveiledning (Engelsk)

Dette er et svært driftsikkert kvalitets apparat, så her har du sveiseapparat i mange mange år fremover. Apparatet leveres med 5 års garanti ved privat bruk og 2 års garanti i næring.
Tilstand Ny

Generell info

Sender hver dag over hele landet! Frakt fra 159,- Norges største vinsj utvalg på lager og hele 20 modeller sveiseapparater og plasmaskjærere. Bredt utvalg av verkstedmateriell, blant annet verkstedpresser fra 20-100 tonn! Alle våre priser er inkl. mva

www.toolfarm.no prøv vår service, garanti og kunnskap!

8412 Vestbygd

Annonseinformasjon

FINN-kode 47195424
Sist endret 8. jan. 2021 14:39

Rapporter annonse