Video

Bladerunner II tremolo for Stratocaster

Til salgs
2 365 kr
Nyeste versjon av BladeRunner tremolosystem fra SuperVee med bladstål i hele baseplaten. Latterlig enkelt å installere. Passer rett på standard Strat med 6 festeskruer og system med to bolter (American Standard) og kopier av disse med string spacing fra 2 1/16" (5,23cm) til 2 3/16" (5,55cm).

(NB! Om du skal bruke den på en gitar med to festebolter trenger du 2 post adapter i tillegg)

BladeRunner systemet benytter en ny og patentert "Blade" teknologi som du ikke merker på annen måte enn at systemet er knallbra i forhold til å holde på stemmingen. Nøkkelen ligger i at man ikke bruker friksjonsbasert kontakt men har et system som gir direkte kontakt mellom bridge og gitarens kropp. Andre systemer (inklusive Fenders originale) har en lei tendens til å ikke gå 100% tilbake til utgangspunktet når du bruker tremoloen. BladeRunner har ikke dette problemet - og det nye systemet brukes av et raskt økende antall gitarister i USA - inklusive Eric Johnson

Det patenterte BladeRunner "Blade" designet er produsert i høyfast temperert stål med en blokk i superhard 6061 T6 aluminium valgt for bedre dynamikk og sustain.
Tilstand Ny

Generell info

Bestilling i vår nettbutikk www.gitarist.no

Vipps - Faktura pr.14 dager - Visa/MasterCard

Kurseth, 6224 Hundeidvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 43247597
Sist endret 26. mai 2020 07:08

Rapporter annonse