Start turen hos oss!

JIT-1228 LAGERTELT / garasje: 30,2 m2: LxBxH: 8,4 x 3,6 x 2,6 m. Galvanisert

Til salgs
9 990 kr
Opplyst pris er inkl. mva. og gjelder plasthall med 300 g/m2 PE duk. Vi kan også tilby PVC duk mot tillegg i prisen. Både PE og PVC dukene er gråfarget.

Husk å være ute i god tid og bestill plasthallen før møkkaværet kommer.

Teltet leveres med sterk rørramme med galvaniserte profiler. Dette sikrere en langt sterkere konstruksjon enn mange av billig teltene i markedet i dag.

JIT-1228 er en modell på 30,2 kvm som passer godt for deg som trenger en kort garasje med god bredde.

Detaljer JIT-1228:

• Areal: 30,2 m2
• Lengde: 8,4 m.
• Bredde: 3,6 m.
• Høyde: 2,6 m.
• Dør høyde: 2,2 m.
• Dørbredde: full.
• Dukfarge: Grå.
• Alternativer: Kan levers med PVC duk mot pristillegg jfr. nedenfor.

Målene er 8,4 x 3.66 x 2.6 m høyde i mønet. Det er montert hanebjelke i toppen som reduserer den frie høyden til 2,40 meter.

Legg merke til at JIT-1228 leveres med galvanisert stålrør ramme med 32 millimeter rør.
Det er 120 cm avstand mellom rørseksjonene. Dette er kortere avstand og større styrke enn de fleste lignende haller på markedet.

Det er 8 grupper av tak og veggstolper. Hallen er avstivet med skråstag i begge ender. Fin og stabil konstruksjon som varer i mange år. Det er dør i begge ender av hallen. Dørhøyden er 2,20 meter. Dørene kan demonteres på ca. 1 min hvis behov for større høyde.

Materialer: Alle våre telt leveres med stålkomponenter som er foretrukket fremfor aluminium. De fleste av våre telt leveres dessuten med galvanisert stål i rørkonstruksjonene - dette sikrer en kvalitet få konkurrenter i markedet leverer i dag.

Alternative dukkvaliteter:
Modellen kan leveres med enten 300 gr/m2 kryssarmert PE duk, alternativt med 600 gr/m2 PVC duk. PVC duk er litt mer kostbart enn PE duk. PVC er litt mer gummiaktig og noe mer elastisk enn PE versjonen. PVC er forkortelsen for Polyvinylklorid som er et polymer av kloreten, et vinylstoff som er stivere enn polyeten (PE). PVC dukene er litt tyngre enn PE dukene, de er også litt tykkere og dessuten kan PVC "spleises" eller repareres av en fagmann som eksempelvis en seilmaker om en skulle oppleve rift eller brudd. PE står for Polyeten eller polyetylen som er et termoplastisk kunststoff fremstilt ved polymerisasjon av gassen eten C2H4. Polyeten er den type plast som det fremstilles mest av på verdensbasis. Vår erfaring er at en PE duk holder meget godt til en rekke formål, den er samtidig noe lettere. En må likevel merke seg at PE materialet ikke er reparerbart slik som en PVC duk, ei heller like tykk. Begge dukene har god strekkfasthet. Vekt pr. kvadratmeter er 300/600 gram. I PE/PVC. Testet i temperatur ned til minus 30 grader med flott resultat.

Alle våre plasthaller er enkle å sette sammen og demontere. Stålrør skjelettet på 32 mm. Rørene er galvanisert. Presennings duken har belegg på begge sider.

Pris med PVC duk:
Med 600 gr. m² grå PVC duk koster hallen kr. 13.490.-

Forpakning
Pakket i 5 esker som veier til sammen 226 kg, (med PVC-duk 286 kg.)

Mål på kartongene er slik:
Boks a er 196x40x16,
Boks b er 188x25x17,
Boks c er 153x21x17,
Boks d er 223x40x18,5,
Boks e er 126x28x20 cm.

Monterings tid ca. 2 timer og 15 minutter.

Vær, vind, klima:
Telt som disse tåler litt, men ikke ubegrenset eksempelvis hva gjelder snøfall på taket. Ved snøfall må en være oppmerksom og trykke litt på innsiden av presenningen slik at snøen sklir av, snø er tyngre enn en reflekterer over. Korrekt montering, nøye stramming av duk, fastgjøring og overvåking mht. vær og vind er viktig. Telt monteres opp og benyttes på eget ansvar.

Vi tar forbehold om feil i prislister og annonsetekster.
Tilstand Ny

Generell info

Kjære kunde.

Sjekk våre åpningstider, og kjøreanvisning på våre nettsider; www.NTS.no ! Du finner Norges råeste tilhenger og terrengkjøretøysenter på Ramstadsletta 18, 1363 Høvik.

Vi følger med og tilpasser oss fortløpende myndighetenes anbefalinger og tiltak. Vi har fokus på hygiene og har håndtrykkfri sone hos oss.

Bruk munnbind ved besøk hos oss. Berøringsfri håndsprit står fremme. Det er rom for å holde avstand og kontaktflater rengjøres hyppig.

Vi ber om forståelse for at vi:
- Ikke håndhilser
- Holder mer avstand enn vanlig
- Hoster i armslag eller i papir
- At vi er nøye med håndhygiene
- At vi kan være mindre bemannet enn vanlig
- Holder stengt i helger når det er gult / rødt nivå

Vi tar forbehold om feil, i prislister, detaljer, tekniske spesifikasjoner etc. i våre annonser, herunder bilde- og videomateriell.

Ramstadsletta 18, 1363 Høvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 39844274
Sist endret 15. jan. 2021 08:44

Rapporter annonse