Kampanje - Toalettkabin T-500

Til salgs
35 900 kr
KAMPANJEPRIS PÅ TOALETTKABIN M/TANK T-500
ART. NO 07250- GRÅ
KAMPANJEPRIS:KR 35.900, - eks mva og frakt
ORDINÆR PRIS:KR 40.500, - eks mva og frakt
Toalettkabin T-500 er robust og vinterisolert. Godt egnet for utleie, med god tilgang på reservedeler. med latrinetank på 500 liter. Gulv og toalettstol er formstøpt i et stykke, hvilket gjør den robust og enkel å holde ren. Utstyrt med håndvask i plast og tappekran for vann. Latrinetankens kapasitet ca 1600 besøk / 500 liter.
Tilstand Ny

Generell info

Danfo AS er en solid aktør i markedet og har over 45 års erfaring i bransjen.
Vi produserer de fleste av våre produkter på vår fabrikk Sverige.
Vår styrke er å tilpasse løsninger etter ønsker, behov og ytre miljø.
Vi er en kvalifisert samarbeidspartner og leverandør av offentlige toalettløsninger.

Våre toalettkabiner finnes i mange ulike standardløsninger, også handikaptilpassede, med innebygd latrine-tank eller for tilkobling til avløpsnett. Hvilken type som passer best er avhengig av stedet den skal plasseres på og antall brukere.

Alle toalettkabiner er isolert for bruk året rundt og har lys og oppvarming. Toalettkabinene kan også kles med fasadepanel og tak, for å bedre tilpasning til omgivelsene.


Vi tilbyr moderne, nøkkelferdige toaletthus og bytoaletter, Modulet innbygningstoaletter, tanktoaletter, rasteplasstoaletter, landskapstoaletter, servicebygg, tolltoaletter, toalettkabiner, Pacto hyttetoalett, etc.

Danfo AS tilbyr også Danfo360 - En helhetsløsning for drift og vedlikehold av toaletter og toalettbygninger. SaniRent kombinerer et tilpasset program for vask og vedlikehold av toalettbygginger med løpende drift og service. Vi tilbyr Danfo360 for de fleste toalettløsninger, ikke bare våre egne. Danfo360 - "En tjeneste som forenkler"

Industriveien 4, 1640 Råde

Annonseinformasjon

FINN-kode 39659571
Sist endret 8. nov. 2022 14:05

Rapporter annonse