Heltre kjøkken, Dokka Bondemøbler

Til salgs
Besøk oss på www.dbm.no for mer info om våre dbm kjøkken.

Vi i Dokka Bondemøbler AS er stolte av å presentere god Norsk håndverkskvalitet i våre produkter. Noe som vi mener er spesielt viktig i kjøkkeninnredninger som brukes flere ganger pr dag. Våre kjøkken produseres på bestilling så vi skal ha bedre muligheter for skreddersøm. Dette gjør ethvert av våre kjøkken unike, samt gir oss en meget god tilpassningsdyktighet.

Det ligger høy fokus på faget "håndverk" i vår produksjon. Vi benytter ikke datastyrte industrifreser, cnc maskiner eller kjører store serier for lagerhold. Når vi skal presentere et stykke godt norsk håndverk, mener vi at resultatet skal frembringes i tråd med vår eldre møbelkultur, samt at det skal lages spesielt for DEG!

Vi benytter kun kvalitetsrike materialer og sørger for at alle punkter er av solid heltre kvalitet, uten unntak. Noen opplever at "heltre" kjøkken likevel kan inneholde elementer av andre materialer i eks skuffer og rygg etc. Dette mener vi er feil! Vi gleder oss heller av å levere kvalitet der samtlige punkter er av ekte og solid heltre. Du skal ha glede av ditt kjøkken uten bekymringer for utskiftning. At våre kjøkken er utrolig flotte å se på gjør vel heller ingenting?
Tilstand Ny

Generell info

På jakt etter eventyrlige kjøkken eller møbler som stråler av sjel og solid Norsk håndverk?

Vi tilbyr et stort utvalg av møbelprodukter, kjøkken og bad. Finner du ikke det du er på jakt etter skreddersyr vi etter dine ønsker. Kontakt oss for en gjennomgang av ditt prosjekt. Vi leverer på bestilling over hele landet. Velkommen til oss for en hyggelig møbelprat og omvisning i vår fabrikkutstilling.

Se mer om oss og våre produkter på dbm.no

Dokka Bondemøbler AS
Heimskogen 16
2870 DOKKA

Tlf: 61 11 45 45
E-post: mail@dbm.no
Nettside: www.dbm.no
www.facebook.com/dokkabondemobler

Annonseinformasjon

FINN-kode 38614969
Sist endret 8. feb. 2017 11:53

Rapporter annonse