Heltre kjøkken

Til salgs
Besøk oss på www.dbm.no for mer info om våre dbm kjøkken.

DBM KJØKKEN
- eventyrlig stemning i din hytte, eller en bonderomantisk atmosfære i ditt herskapskjøkken.

Våre heltre kjøkken kan bestilles i både rustikk og klassisk utførelse. Begge variantene inneholder en meget høy håndverkskvalitet, samt et eksklusivt utseende. Om du har hytte, villa eller gård... Du kan velge deg frem til en eventyrlig atmosfære eller storslått herskapsinntrykk. Velg deg frem til din personlige favoritt ut fra våre valg av dører, hengsler og beslag, benkeplate, samt overflatebehandling og farger.

DBM kjøkken leveres komplette med vask og integrerte hvitevarer etter ønske. Det nødvendige tilbehør som kan være ønskelig av trådvarer, skinnesystemer etc kommer alltid frem på ditt tilbud/ordre spesifisert, slik at du kan se alle punkter du betaler for.


RUSTIKK OG EVENTYRLIG
Våre rustikke kjøkken inneholder mange unike og flotte detaljer. Det brukes flere typer rustikke utenpåliggende hengsler og beslag for å gjenspeile vår norske bondemøbelkultur fra gamle dager. Den gode gamle trevrideren for å låse døren er også med, som festes med koniske håndsmidde nagler.

Det legges stor vekt på utseende ved den rustikke overflatebehandlingen. Resultatet er et kjøkken med ny og førsteklasses kvalitet, som ved sitt aldringspregede utseende stråler av norsk tradisjon og eventyrlig stemning.

Velg overflatebehandling og farge/r fra vårt fargesortiment. Innredningene kan leveres med dekorative håndmalte motivmalerier, om du ønsker å utsmykke dine kjøkkendører med dette. Alt av tilbehør og trådvarer etc, benyttes selv ved rustikk kjøkkenløsning.


KLASSISK OG BONDEROMANTISK
Vår klassiske variant av kjøkken benyttes ikke bare i private hjem, men nå også i hytter og fritidseiendommer. Noen finner glede av å kombinere stilene noe, som også fungerer utmerket om man vil ha bare noe av det rustikke. Husk at det nostalgiske og klassiske ofte gir en spennende sammensetning av stil.

Det benyttes skjulte innvendige hengsler, samt utvendige beslag som knotter og håndtak i mange varianter. Mye av det rustikke preget bortfaller ved bruk av mer moderne beslag og en mer diskré overflatebehandling.

Selv om std profil er rektangulær fyllingsdør ved klassisk kjøkken, anbefaler vi å vurdere ramtre profilert eller ramtre glatt fyllingsdør. Ramtre fronter gir en noe mer eksklusive linjeformet stil ved valg av klassisk DBM kjøkken.

Velg overflatebehandling og farge/r fra vårt fargesortiment. Om det er glattmalt eller preget overflatebehandling, ensfarget gir ofte en mer rolig innredning ved valg av klassisk utførelse. Innredningene leveres med ønskelig tilbehør av trådvarer og skinnesystem etc.
Tilstand Ny

Generell info

På jakt etter eventyrlige kjøkken eller møbler som stråler av sjel og solid Norsk håndverk?

Vi tilbyr et stort utvalg av møbelprodukter, kjøkken og bad. Finner du ikke det du er på jakt etter skreddersyr vi etter dine ønsker. Kontakt oss for en gjennomgang av ditt prosjekt. Vi leverer på bestilling over hele landet. Velkommen til oss for en hyggelig møbelprat og omvisning i vår fabrikkutstilling.

Se mer om oss og våre produkter på dbm.no

Dokka Bondemøbler AS
Heimskogen 16
2870 DOKKA

Tlf: 61 11 45 45
E-post: mail@dbm.no
Nettside: www.dbm.no
www.facebook.com/dokkabondemobler

Heimskogen 16, 2870 Dokka

Annonseinformasjon

FINN-kode 37451336
Sist endret 8. feb. 2017 11:52

Rapporter annonse