Bildegalleri
Velkommen av havet - mer enn en kokebok
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen vil bli sendt til deg, og du har 24 timer til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
Tilstand: Brukt
Forfatter: Kari H. Bachke Andresen.
Utgitt på Marin-Ka.no forlag i 2013
184 sider
Masse illustrasjoner i farger
Innbundet med løst omslag
Oppskriftene er gjennomgått av Ingrid Espelid Hovig
Vi følger 7 marine råvarer fra Trøndelag: kamskjell, sjøkreps, krabbe, breiflabb, sild, blåskjell og laks fra der de lever og til tre kokker på Rica Nidelven hotell i Trondheim.
De 3 kokkene er: Lars Erik Vesterdal, Bjørnar Buserud, Eivind Austad.
Råvarene kommer fra Frøya, Bjugn, Trondheimsfjorden, Fosen, Åfjord og Flatanger.
Se alle bildene!
Boka er flott stand.
Jeg sender gjerne.
Ta en titt på mine andre annonser også. Jeg har mange annonser med bøker nå.
Det er som regel porto å spare på samsending.
Fiskeretter Sjømat Lokalmat Trøndelagskysten
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingAnnonsens metadata
Sist endret: 22.4.2024, 19:37 ・ FINN-kode: 349832478