ASTOR A5 knappetrekkingsmaskin - konfeksjon startpakke

Til salgs
11 333 kr
Med denne nye og solide maskinen kan du TREKKE DINE EGNE SPESIELLE KNAPPER.

Startpakke A5 maskin med utstyr for å trekke konfeksjonsknapper:

En Astor A1 maskin utstyrt med ett verktøy tilpasset konfeksjonsknapper i størrelse 28''' (18 mm), ett stansejern, en trykkbolt for stansejern, ett stanseunderlag, 1000 stk. knappeoverdeler bombe og 1000 stk. knappeunderdeler hvit pute.

Pris kr 11.333,- inkl. mva.
Oppgi bestillingskode: ASA5K.

Det kan kjøpes til verktøy senere tilpasset andre størrelse knapper eller evt. maljer. Astor maljer finnes i 3 størrelser: 4/7, 5/11 eller 8/15 (inner-/ytterdiameter).

Frakt kommer i tillegg til overnevnte priser.
Tilstand Ny

Generell info

AMATEC er Norges og Skandinavias største leverandør av maskiner og utstyr til sømindustrien. Hovedkontoret vårt ligger i Sykkylven, 30 km øst for Ålesund. Salg og Service kontor har vi også i Oslo og Stavanger.
Vi er i dag en totalleverandør av maskiner og utstyr for søm, tilskjæring pressing, brodering, lasergravering, strikking m.m. Dette strekker seg fra enkle maskiner for håndverk og småindustri opp til store komplekse automater for industrien. Vi yter også bistand i form av opplæring og teknisk service på våre produkter.Ta kontakt for nærmere informasjon, eller klikk på logo for å komme inn på vår hjemmeside. Her finner du også oversikt over alle våre brukte maskiner. Vi har en bruktgaranti på 3 måneder for alle brukte maskiner. Prisen er inkl. mva. Frakt kommer i tillegg.

Postboks 385, 6239 Sykkylven

Annonseinformasjon

FINN-kode 34349071
Sist endret 25. aug. 2020 13:04

Rapporter annonse