Bildegalleri
Norwegian menus : 35 master chefs share their secrets
Trygg handel med Fiks ferdig
Varen vil bli sendt til deg, og du har 24 timer til å inspisere den før pengene overføres til selger.
Beskrivelse av varen
Tilstand: Brukt
Flott kokebok redigert av Gunnar Jermann.
Oppskriftene er utviklet i samarbeid med Morten Schakenda og Gastronomisk institutt.
Fotograf: Bengt Wilson
Utgitt av Index Publishing i samarbeid med Helikopter Service AS i 1998
157 sider
Flotte illustrasjoner i farger
Engelsk tekst!
35 norske mesterkokker deler sine hemmeligheter.
Blant mange andre: Lars Mikael Forselius, Arne Brimi, Frode Aga, Trond Moi, Lars Erik Underthun, Harald Osa, Bent Stiansen. Eyvind Hellstrøm.
Blant restaurantene er: Bryggen restaurant i Trondheim, Fiskekrogen i Henningsvær, Lucullus i Bergen, Jans Mat og Vinhus i Stavanger, Hotell Refsnes gods på Jeløy, og Le Canard, Feinschmecker, Theatercaféen, Statholdergaarden og Bagatelle i Oslo.
Boka er i veldig fin stand.
Jeg sender gjerne, og bruker både Posten, PostNord, HeltHjem og FiksFerdig.
Ta gjerne en titt på mine andre annonser også. Jeg har mange annonser med bøker nå.
Det er som regel porto å spare på samsending.
Kokebøker Gourmetretter Gourmetmat
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingAnnonsens metadata
Sist endret: 22.4.2024, 07:38 ・ FINN-kode: 341164016