Byggegjerde Stavanger - Stort utvalg til knallpris! byggegjerder sikring

Til salgs
Systemsikring lagerfører et stort utvalg av byggegjerder og sperremateriell i Rogaland. Vi kan tilby gode pakkepriser både ved salg og utleie. Vi leverer original kvalitet, Ring 51 63 00 00 for et godt tilbud.

Hvorfor bør du velge F3 smart byggegjerde fra Systemsikring???

STERKEST I KLASSEN - TÅLER MER, VARER LENGER!
F3 smart er markedets kraftigste byggegjerde, opptil 70 % sterkere enn tradisjonelle byggegjerder på grunn av avrundet ende med sterkere sveiseskjøter. Testet for belastning med 500 kg trykk. Hver eneste tråd er sveiset for ekstra styrke og kvalitet. Ekstra vertikalt rør på midten gir bedre stabilitet i vær og vind.

HØYERE SIKKERHET: klatresikre masker på 260 x 42 mm , og et ekstra rør på midten som gjør at gjerde tåler mer og varer lenger enn andre utgaver. Det tryggeste byggegjerde som forebygger risiko for tyveri og hærverk på ditt område. Kan også leveres med piggtråd og løftesikring på stein for enda høyere sikkerhet. Godkjent som midlertidig avsperring av flyplasser, havner, industri og forsvar.


Vi tilbyr komplette pakkepriser 30 stk pr bunt med eller uten praktiske transport og lagringsstativ.

Ring 51 63 00 00 eller mail til Kontakt@systemsikring.com
Tilstand Ny

Generell info

Systemsikring AS er ledebnde leverandør av områdesikring og adgangskontroll i Rogaland. Vi fører et stort spekter av kvalitetsprodukter som strekker seg fra gjerder og rekkvek til enkle grinder, hurtige veibommer og robuste industriporter. Vår styrke er lang erfaring, kort leveringstid og god service. RIng for gratis befaring i dag!

Stokkamyrveien 12, 4313 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 33981775
Sist endret 25. feb. 2021 09:20

Rapporter annonse