Viking Sport D 54 Varepulk - Transportpulk

Til salgs
1 595 kr
Viking Sport D 54 Transportpulk

Vi sender fraktfritt

Endelig er vi på vei til hytten . Værmelding for helgen er strålende. Bilen er fylt med varer og bagasje som må bæres – fraktes flere hundre meter til hytten i ulendt terreng. All bagasjen krever at dere må gå flere ganger. Med Viking Sport D 54 pulken blir det å frakte varene og bagasjen til hytten en enkel oppgave og du slipper å gå flere ganger. Helgen kan begynne.

BESKRIVELSE
Viking Sport D 54 varepulken er produsert i svært slitesterkt (HDPE) polyetylen og er retningsstabil på grunn av innstøpte meier under pulken. Bruksområdene er mange fra frakt av matvarer, vedsekker, byggematriell og det som trengs til hytta. Skal du frakte isolasjonsmateriell til hytten kan du skru festeanordninger i pulken, uten svekkelse i transportpulken. Se også bilder der en kunde har modifisert pulken til en transportpulk for frakt bak en snøscooter.

Har du Fjellpulken sitt Pulkdrag i fra tidligere, kan vi montere Fjellpulken sitt dragfeste med reimer på Viking Sport D 54.

Pulken er meget stiv i skroget på grunn av den meget høye HDPE kvaliteten.
HDPE= Høy tetthet polyetylen er en polyetylen termoplast laget av petroleum.
Den amerikanske HDPE-polyetylenen er kjent for sin store styrke. (Tetthetsforholdet.) Det betyr også at den er veldig "stiv" i konstruksjonen, IKKE myk plast.

TEKNISKE DATA:
Lengde: 137 cm
Bredde: 66 cm
Høyde : 24 cm

Vekt : 5,5 kg
Farge: Sort

Kan også trekkes av: ATV og Snøscooter.

Ta kontakt nå på e-post siv@kanobutikken.no eller ring oss på telefon 915 39 124 for en samtale
Tilstand Ny

Generell info

Mer informasjon finner du på www.pulkbutikken.no

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 33824413
Sist endret 7. sep. 2021 14:53

Rapporter annonse