Viking Tuff Tote varepulk (Pulk)

Til salgs
995 kr
La oss innse det, de fleste sportsfiskere og jegere har mer utstyr enn de kan bære på en gang? Det er her Viking Tuff Tote pulken er uvurderlig.

....eller at du endelig er på vei til hytten ? Værmelding for helgen er strålende. Bilen er fylt med varer og bagasje som må bæres – fraktes flere hundre meter til hytten i ulendt terreng. All bagasjen krever at dere må gå flere ganger.
Med Viking Tuff Tote pulken blir det å frakte varene og bagasjen til hytten en enkel oppgave og du slipper å gå flere ganger. Helgen kan begynne.?

Viking Tuft Tote pulken er beregnet til å frakte bager, matvarer, ved, ski og annet som du trenger å frakte fra bilvei og til hytten. Etter skituren er det alltid godt å få slalomstøvlene i hytten for tørk til neste dag. ?Pulken er produsert i polyetylen(HDPE) noe som betyr stor slitestyrke og den er fortreffelig i ulendt terreng.?

HDPE= Høy tetthet polyetylen er en polyetylen termoplast laget av petroleum. Amerikanske HDPE-polyetylen er kjent for sin store styrke. (Tetthetsforholdet.)??
Tekniske data:

Lengde: 122 cm.
Bredde: 66cm.
Høyde: 18 cm.
Vekt: 3,2 kg.
Farge: sort

Kr 995,- fraktfritt levert til nærmeste postkontor

Ta en titt på bildene og du ser nytteverdien av Viking Tuff Tote pulken om du skal frakte: ved, varer, skiutstyr, bygningsmateriell eller ting som er vanskelig å frakte på vinterføre.

Sende oss en e-post for nærmeste forhandler, DER DU BOR!

Er det ikke forhandler i nærheten av der du bor, sender vi Viking Tuff Tote pulken til nærmeste postkontor/post i butikk fraktfritt.

GOD TUR!
Tilstand Ny

Steinsvikgrend 1, 5251 Søreidgrend

Annonseinformasjon

FINN-kode 33824227
Sist endret 7. sep. 2021 14:55

Rapporter annonse