Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Inaktiv

Cheval Liberté Touring Country hestehenger - 10% Rabatt

Til salgs139 860 kr

Beskrivelse av varen


Cheval Liberté - Norges mest solgte hestehenger 2022!
10% på Cheval Liberté ved bestilling før årsskiftet.
Alltid mest for pengene! Personbilsfjæring for komfort.

Ordinær pris: 155.400,- inkl. mva / + reg.Tilhengernor AS er eneimportør av Cheval Liberté hestehengere i Norge. Sørg for at du får de aller beste garantiene på din nye hestehenger samt den oppfølging og trygghet rundt kjøpet som bare en aktør som handler direkte med produsenten kan tilby. Alle våre autoriserte forhandlere har et eget utsalgssted med åpningstider og verksted. Finner du ikke en forhandler i din nærhet ta kontakt direkte med Tilhengernor AS. Vi leverer over hele landet.Cheval Liberté Touring Country er en hestehenger for 2 hester i eloksert aluminium og glassfiber med frontutlasting. Den er helt fri for treverk som er tungt og kan råtne og veier derfor kun 850 kg! Touring Country har to ekstra ventilasjonsvinduer på siden og den har 2600 kg totalvekt og hele 1750 kg nyttelast.Vi har igjen på lager denne populære hestehengeren i aluminium og glassfiber (sort) fra Cheval Liberté; Touring Country med frontutlasting - uten treverk av noe slag. Kun 850 kg egenvekt!Se video i bildegalleriet i denne annonsen for presentasjon av Cheval Liberté Touring Country hestehenger. Det anbefales også å se video av Pullman 2 personbilfjæringssystem i annonse med finn kode: 90628075Cheval Liberté Touring Country hestehenger for 2 hester i eloksert aluminium og glassfiber med frontutlasting (se bilder), 2600 kg totalvekt / 1750 kg nyttelast ((helt fri for treverk som er tungt og kan råtne og veier derfor kun 850 kg!) og to ekstra ventilasjonsvinduer på siden.

___________________________________________________________________________________________________________


Cheval Liberté Touring Country

Førstevalget for deg som vil ha mest for pengene!

Cheval Liberté har som standard det tilleggsutstyret du må betale ekstra for hos andre og som dermed gir deg ytterligere 10 gode grunner til å velge Touring Country:

- Pullman 2 personbilfjæringssystem med spiralfjærer på vippearm med støtdempere for utsøkt kjørekomfort for hesten din! (som kun er standard på prestisjemerket Careliner og de aller dyreste Böckmann hestehengere, hengere som ligger i prissjiktet 110.000,- til 180.000,- kr.) Se video i bildegalleriet i denne annonsen for presentasjon av Pullman 2 personbilfjæringssystem

- Kombi dør/ rampe med heldekkende gummi og antiskli (kombi dør/rampe er helt avgjørende for å kunne laste paller med feks. flisballer/fòr etc. rett inn i hengeren med gaffeltruck!)

- Aluminiumsvegger/ + rampe (der andre bruker plywood/trefiberplater som er tunge og kan råtne). Du sparer vekt og har en vedlikeholdsfri henger med en langt høyere annenhåndsverdi.

- Aluminiumsgulv og du har en stor bekymring mindre - med 8 mm gummibelegg over - limt og forseglet (unngå mindreverdige løsninger som støpt gummi og løse matter rett på alu- og tregulv)

- Sparkeplater innvendig begge sider for å beskytte veggene

- Sidepolstring innvendig begge sider gir bedre komfort for hesten

- Tredje bremselys for ekstra sikkerhet mot påkjørsel bakfra

- Aerodynamisk front for mindre drivstofforbruk og mindre slitasje på motor/drivverk

- Kraftig automatisk nesehjul for enklere betjening av/på kroken


Alt, eller mye av dette, er ekstrautstyr som samlet koster fra kr. 25.000,- til 35.000,- hos andre leverandører og som gjør deres modeller tilsvarende dyrere i forhold til Cheval Liberté`s uslåelige priser! Sammenlign selv!


Derfor velger stadig flere Cheval Liberté hestehenger!


Oppskriften på Cheval Liberté`s formidable suksess er enkel: MEST FOR PENGENE! Ingen annen produsent av hestehengere baker inn mer utstyr, funksjonalitet, komfort og lav egenvekt med tilsvarende høy nyttelast til en så uslåelig pris!

Nye attraktive modeller med det fantastiske Pullmnn 2 personbilfjæringssystem,
aluminium i vegger, gulv og rampe som standard for lang levetid og minimalt vedlikehold
(fritt for tungt treverk som kan råtne og plastskikt på trevegger som kan UV blekes eller flasse av med påfølgende vannintregning og skifte av hele veggplaten) og et kraftig fokus på kontinuerlige kvalitetsforbedringer og smarte løsninger de siste årene har vært sterkt medvirkende til suksessen. Trenden i Europa går mot bruk av materialer i hestehengere som ikke inneholder tunge plywood/fiberplater i vegg, baklem og gulv (og noe de færreste er klar over: skjulte plywood/fiberplater i vegg og rampe på det du tror er en ren glassfiberhenger).

Vedlikeholdsfritt eloksert aluminium som materiale i hestehengere i kombinasjon med polyestertak blir stadig mere populært.

FJÆRINGSSYSTEM I SÆRKLASSE SOM STANDARD!:

Pullman 2 som konsept er hentet fra fjæringssystemet på moderne personbiler (uavhengig hjuloppheng med spiralfjærer, vippearm og støtdempere) - Ujevnheter i veibanen nøytraliseres effektivt og hesten din reiser på første klasse! Nå er andre generasjon av dette fjæringssystemet ytterligere forbedret (Pullman 2) til det beste for hesten din på norske veier! (Se video i bildegalleriet i denne annonsen for presentasjon av Pullman 2 personbilfjæringssystem)

Pullman 2 personbilfjæringssystem er også konstruert slik at tyngdepunktet er den laveste av alle hestehengere på markedet (kun 35 cm!), noe som gir hesten en mer behagelig og sikker transport. I tillegg gir dette ekstra lav innlastningsvinkel for hesten (rampen blir mindre steil).

(Obs! Mange hestehengere på det norske markedet har verken dette fjæringssystemet, ei heller støtdempere (for å spare penger) på sine rimeligere modeller. Forskjellen er betydelig!)CHEVAL LIBERTÉ ØKER MEST I EUROPA:

Cheval Liberté er i ferd med å passere Böckmann som det mest solgte hestehengermerket i Europa. Bare i hestelandet Sverige registreres det nå utrolige 900 Cheval Liberté hestehengere årlig, over tre ganger mer enn nest største tilbyder. I hjemlandet Frankrike er Cheval Liberté naturlig nok markedsleder og i Tyskland, som i de fleste europeiske land, øker de mest.

Cheval Liberté har økt produksjonskapasiteten og kan nå omsider levere nok hengere til å betjene det norske markedet, hvor vi i Tilhengernor AS er stolte av å ha blitt valgt som eneimportør. Sammen med vårt distribusjonsnett i Norge har vi klokketro på vår målsetting om å gjøre Cheval Liberté til Norges mest solgte hestehenger.

___________________________________________________________________________________________


Cheval Liberté Touring Country hestehenger

- Finnes i flere farger på tak/front:
* hvit
* grå
* sort
* rød


STANDARD UTSTYR:

- Frontutlasting venstre side med integrert skyvevindu i svingluke oppe
- Alu skillevegg med midstolpe , svingbar foran og bak
- Hingsteskille i aluminium
- Pullman 2 hjulfjæringssystem
- Senket understell
- Vegger i aluminium
- Kombi dør/rampe i aluminium
- Kraftig gassdempet kombi rampe/dør løsning bak med heldekkende gummi og antiskli
- Aluminiumsgulv
- Polyester tak
- Polyester front
- Automatisk nesehjul
- 3. bremselys
- 13 pols kontakt, ryggelys, tåkelys og innvendig belysning
- Gummibelegg 18 mm limt og forseglet over alugulv
- Sidepolstring
- Sparkeplater
- 2 store ventilasjonsvinduer med gitter som kan åpnes
- Trepunkts låsemekanisme på fremdør
- Justerbare og polstrede sikkerhets-bommer foran og bak
- Airtech rullegardin i nettingutførelse med innebygget strikk

Rullegardinsystem
Cheval Liberté leverer en rullegardin over innlastingsrampen som har en så tett netting at regndråpene ikke trenger gjennom, samtidig som den sørger for bedre luftsirkulasjon. Du kan velge mellom dette eller hel tett rullegardin. En løsning med integrert netting med borrelås er forkastet på grunn av borrelåsens begrensede levetid.EKSTRAUTSTYR (som kan bestilles til meget konkurransedyktige priser)

- Salkammer
- Reservehjul med trekk
- Ekstra gummi slitematter, todelt løsning (anbefales mot brodder vinterstid!)
- Alufelger
- 2 ekstra skyvevinduer på siden
- 2 ekstra vinduer på bakdør (hvis dobbel-dør)
- Føllgitter
- Ekstra dekken/salholder
- TrailerCam 7" digitalt – trådløst – med eller uten ryggekamera
- Hel bakluke i glassfiber, hvit
Cheval Liberté Touring Country hestehenger

Totalvekt: 2600 kg
Egenvekt: 850 kg
Nyttelast: 1750 kg


Innvendige mål:

Bredde:167 cm
Høyde: 230 cm
Lengde:315 cm

Utvendige mål:

Bredde: 215 cm
Høyde: 275 cm
Lengde: 447 cm
Lastehøyde: 44 cm (avstand fra veien til gulvet hestene står på)

Hjuldimensjon: 185/70 R13


________________________________________________________________________

Vi tilbyr fullfinansiering av din Cheval Liberté hestehenger gjennom Santander Finans.
________________________________________________________________________
Merk at alle bilder er illustrasjonsbilder av Cheval Liberté hestehenger serien kan avvike fra den aktuelle modellen. Teksten i annonsen er alltid retningsgivende. Vi tar forbehold om skrivefeil i annonsenNøkkelinfo

Tilstand
Ny

Generell info


PRISER:
Alle priser er inkl. mva.
Reg. og klargjøringsomkostninger:
kr. 1.900,- inkl. mva

Det tas forbehold om feil i annonsen / pris

Vi selger skaphenger, biltransporthenger, maskinhenger, varehenger, tipphenger, båthenger, treveistipphenger, lokkhenger, messehenger, utstillingshenger, kjølehenger, termohenger, frysehenger, bilfrakter, bilhenger, hestehenger, spesialhenger, multifunksjonshenger, flathenger, tilthenger.


Finansiering/leasing gjennom Santander.


Tilhengernor AS
Trondheimsveien 71
2072 Dal


Åpningstider:
_______________________________________________________________________________________
Mandag - Fredag: 08.00 - 16.00

Tilhengernor AS tilbyr et omfattende sortiment av spesial og proffhengere til næringslivet og kvalitetsbevisste privatkunder fra de mest annerkjente produsenter i Europa, og vi har til enhver tid ca. 300 hengere på lager. Vi har eget verksted, stort reservedelslager, og leverer over hele landet til meget konkurransedyktige priser.


Tilhengernor AS (Dal / hovedkontor) Tlf: 91 20 20 00


Super tilbudene du finner i vår Outlet. Folger
http://m.finn.no/butikk/tilhengernoroutlet.html

Beliggenhet

Kart med kartnål2072 Dal
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode283651258
Sist endret04. jan. 2023 06:33

Rapporter annonse

Logo