Bildegalleri
Kål fermentert i eiketønner, etter gamle tradisjoner
Beskrivelse av varen
Tilstand: Ny
Kål- fermentert i eiketønner, akkurat som i gamle dager.
Fermetert kål, også kalt sauerkraut, er en skattekammer av vitaminer, mineraler og aminosyrer. Naturlig kilde for godt immunforsvar.
Råvarene kommer fra lokale gårder i Rogaland.
Fermetert kål med gulrot er laget utelukkende fra kålets eget juice, gjennom en presseprosess. Eneste som er lagt til er urafinert salt. Ingenting annet!
Fermentert kål inneholder laktobakterier som er gunstige for tarmmikrobiomet. Kun 100 gram av produktet gir kroppen et daglig inntak av probiotika.
Det unike med fermentert kål er at innholdet av vitaminer og mineraler er flere ganger høyere enn i den ferske hvitkålen. Det viktigste vitaminet som finnes i fermentert kål er vitamin C, en velkjent antioksidant. Produktet inneholder også B-vitaminer (B1, B2, B5, B6, B9), K, U og PP, makro- og mikroelementer er kalium, kalsium, sink, selen, jern, jod, fosfor og natrium.
På grunn av tilberedningsmetoden, der produktet ikke varmes opp, er alle vitaminer fullstendig bevart.
Om holdbarhet.
I utgangspunktet kan fermenterte produkter ha uendelig holdbarhet, når de lagres i riktig temperatur (0+3°). De er likevel best i smak og konsistens de første 5-8 månedene. Tidspunktet for åpning av produktet, vil ikke påvirke holdbarheten.
1 kg fermentert kål- 120 kr
Ved flere spørsmål, vennligst send meg en melding)
Profilinformasjon
Du må være logget inn for å se brukerprofiler og sende meldinger
InnloggingLånepriser
Eff.rente 11,00 %. 120 000 o/5 år. Kostnad: 34 341 kr. Totalt 154 341 kr.
Annonsens metadata
Sist endret: 26.4.2024, 20:34 ・ FINN-kode: 278763566