INAKTIV

Omplassert - Kattungen Thalia fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
God dag! Mitt navn er Thalia. Jeg ble født i mai 2022 og ser frem til å møte min nye familie som kan tilby meg trygge og gode utemuligheter når jeg blir gammel nok (mai 2023).

Jeg er flokkens lady og prøver mitt beste å holde de andre pusungene i ørene. De er noen rampete rotekopper, men da går da an å ha litt manerer selv om man er liten? Altså, man klorer ikke på folk og andre dyr, man søler ikke, man tørker seg på beina etter at man har vært på do, og man river ikke ned ting fra bordet? Makan! Men hører de? Neida, selvfølgelig ikke.

Det går jo an å leke med disse pøblene når man ikke har annet for labben. Men det er best å være sammen med fostermamsene, ligge i en god armkrok,eller på fanget på sofaen mens jeg blir klødd bak øret. Men jeg kan jo ikke bli liggende for lenge, noen må jo passe på at reglene følges.

Det er på høy tid at jeg kommer meg vekk fra disse bøllesøsknene mine, og inn i et hjem med litt standard. Må det være en annen katt der, så bør den helst ha god oppdragelse. Det samme gjelder for en eventuell voff.

Småfolk, vel så lenge de også kan de overnevnte reglene, så vil vi nok komme overens.

Thalia er kastrert, vaksinert og chippet. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er du det rette hjemmet for Lady Thalia og kan tilby henne trygge og gode utemuligheter når hun blir gammel nok (mai 2023)? Ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Thalia virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det. Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om dem her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 273698631
Sist endret 6. okt. 2022 08:39

Rapporter annonse