BRP Carrier - TOURING 650TX

Til salgs
189 000 kr
MADE IN LAPPLAND
OM 4P
Våre tilhengerne er bygget for å møte Norrlands tøffe krav. De er bygget for hånd i Åsele for å garantere kvalitet fra grunnen, og de kjøres på verdens tøffeste naturlige testbane under tøffe forhold med snø og is.

PRODUSERT I SVERIGE, BYGGET I NORRLAND
Lange vintre med mye snø og mange minusgrader. Mil etter mil med skoger og store åpne vidder mot et bakteppe av fjell. Vi er ved den 64. breddegraden, i Norrland.

Her har vi hatt virksomhet og bygget Sveriges sprekeste og mest robuste tilhengere i over 40 år. Tilhengere som er beregnet på forholdene her oppe. Ikke for å gjøre forskjell på folk, men vi lever i Norrland, og vi bygger for forholdene i Norrland. Det er et vellykket konsept når også resten av Sverige verdsetter kvaliteten som drives fram av de tøffe forholdene i Norrland.

EN TILHENGER SOM VARER LIVET UT
Et bitende vinterklima og krevende veier har formet produksjonsfilosofien vår, som er ganske enkel: gjør det ordentlig. For oss betyr det at hver detalj må være grundig gjennomarbeidet. Vi skal velge de best egnede materialene og lage en scooterhenger som er både smidig og sterkt, og stabilt og robust. En tilhenger som varer livet ut.

HVORFOR SKAL JEG VELGE HENGER FRA 4P?
En henger fra 4P er bygget for hånd. Hele veien fra det helsveisede chassiset, til bunnen, dragbjelkene og toppen. Resultatet taler for seg selv. Fordi vi bygger scooterhengerne i et miljø der de virkelig får prøvd seg, vet vi hva som kreves av tilhengerne før de kommer ut på veien. Det handler like mye om materialer som om kunnskap. Med full kontroll over detaljene kan vi styre resultatet dit vi vil.

Å levere det beste handler også om å velge de riktige samarbeidspartnerne. Vi kjøper bare inn de beste råmaterialene og de beste komponentene. Alt gjøres ordentlig. Siden kundene plutselig kan befinne seg på en vei med 3 cm sørpe, is under, null sikt og to scootere på hengeren. Da finnes det ikke noe annet alternativ enn den beste scooterhengeren.

Tekniske data:

Totalvekt - 2700 kg
Lastevekt - 1700 kg
Innvendig mål - 185x650cm
Lengde - 832 cm
Bredde - 242 cm
Dekkdim. - 195x65 R15
Felgtype - 5x112
Kulekobling - 50 mm
Tilstand Ny

Generell info

Velkommen til Ski Doo Senteret A/S.
Vi er forhandler av snøscootere, vannscootere, atv, båter, motorer, Mc og tilhengere.
Vi har stort utvalg av klær og utstyr.
Har du behov for finansiering tilbyr vi løsninger fra Santander og DNB finans.
Forbehold om feil i annonsen.
Alle våre kjøretøy/maskiner verksted kontrolleres før salg.

KONTAKT OSS FOR MER INFO!

Storengveien 30, 9515 Alta

Annonseinformasjon

FINN-kode 271257304
Sist endret 31. aug. 2022 12:55

Rapporter annonse