Video

Vinterlagring av din mc

Til salgs
2 795 kr
Vi tilbyr vinterlagring av motorsykkel gjennom vinteren 2022/2023 i våre flotte nye lokaler i Sarpsborg. Sykkelen din står da lagret tørt og frostfritt.

Mens sykkelen er hos oss utføres følgende:
Batteriet vedlikeholdslades
Lett vask der det er nødvendig
10 punk sjekk ved utlevering.
I tillegg kan vi utføre følgende tjenester:

Service
Vi kan utføre service på vinteren slik at motorsykkelen din er klar til bruk når våren kommer. Husk at alle nyere motorsykler skal ha minimum en service i året for å holde garantien gyldig. Dette er også viktig for å få kjørt oppdateringer fra fabrikk på stadig flere merker. Ta kontakt for pristilbud.

Montering av nytt utstyr/tilbehør
Dersom du ønsker montering av bagasje, beskyttelse, eksos eller annet tilbehør, kan dette gjøres før sykkelen utleveres på våren. Gi beskjed når du leverer sykkelen om hva du vil ha gjort.

Få 15% rabatt på SW-Motech, R&G og Arrow eksos ved vinterlagring hos oss. Se www.agmshop.no for hvilke utstyr/tilbehør vi tilbyr. Ta kontakt for pristilbud.

Profesjonell vask og polering
Vi kan vaske og polere motorsykkelen din før utlevering, slik at du starter neste sesong med "ny" sykkel. Vi har meget god kompetanse på dette området. Ta kontakt for pristilbud.

Rask utlevering på våren!

Når våren kommer vet vi at det alltid haster å få motorsykkelen utlevert. Vi legger derfor stor vekt på å kunne tilby rask utlevering.

Fra du gir beskjed til sykkelen din er klar, tar det normalt kun 2-3 dager.

Vi henter motorsykler på østlandet:
Vi tilbyr henting av motorsykler som skal på vinterlagring.
Tjenesten gjelder på Østlandet, ring 69137175 eller verksted@agmshop.no for nærmere avtale.


NB:
Når vinterlagring er bestilt, kan du komme når det passer under åpningstid og levere motorsykkelen, du trenger ikke avtale innleveringstidspunkt.


Sykkelen må hentes hos oss til våren. Vi holder til kun 10 minutter unna togstasjonen/buss.

Har du noen spørsmål?

Ta kontakt med verkstedet vårt på telefon 69137175 eller verksted@agmshop.no
Tilstand Ny

Generell info

Alf Graarud Motor AS ble etablert i 1982. Det gjør at vi har over 40 års fartstid i motorsykkelgamet.
Vi leverer mopeder, scootere, lett og tung mc, samt deler og bekledning. Av merker kan vi nevne Yamaha, Honda, Triumph med flere. Alle mopeder og motorsykler vi leverer er testet og funnet i orden. Merkene vi leverer, vet vi også at vi kan skaffe deler til. Verkstedet står parat til å hjelpe til med service og andre oppdrag. Her jobber dyktige mekanikere. Vi sender sykler og utstyr over hele landet , og er behjelpelig med finansiering og betalingsutsettelse.
PÅ utstyrsfronten har vi blant annet Shoei, AGV, Dainese, Schubert, Hjc, Airoh, One, MSR, Smook, TCX, Rukka, Richa, orginal bekledning fra Kawasaki, Yamaha og Triumph.
På delesiden importerer vi Race energy ( verktøy og slitedeler), Arrow eksospotter, Pro Taper, m flere. Dette gjør at vi har mye på lager og kan levere raskt til hyggelige priser.
Butikken er lokalisert i Østfold , Sarpsborg. I underkant av en time syd for Oslo.

Webbutikken finner dere på www.agmshop.no og fordelen med å bestille på www.agmshop.no er:

60 dagers åpent kjøp
Returservice
Fri frakt over 1500 kr (på webordre)


Velkommen.

Haugeveien 8, 1738 Borgenhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 271117615
Sist endret 6. sep. 2022 14:53

Rapporter annonse