Lenovo 100E Chromebook - Pent brukt med 1 års Garanti!

Til salgs
1 000 kr
Solid konstruert Lenovo Chromebook med god batteritid kan nå bli din for en god pris. Her får du en maskin som er enkel å ta med seg rundt og er rask å sette i gang å jobbe på.

Perfekt maskin å ha med seg i ett klasserom til å ta både notater og bruke oppslagsverk.

Disse er meget pent brukt og kommer med ett års Garanti!

Vi tilbyr sikre betalingsløsninger fra Nets Easy. Her kan du velge kort, vipps, delbetaling eller faktura.

Produktinformasjon

- Intel Celeron N3350
- 4GB RAM
- 32GB Lagring eMMC (Flash/SSD)
- 11,6" Skjerm
- Intel HD Grafikk
- Bluetooth/Wifi
- USB C
- USB 3.0
- Chrome OS
- Webkamera
- SD kortleser
- 1 års Garanti
Merke Lenovo
Tilstand Brukt

Generell info

Hvordan bestiller jeg?
Du kan skrive til oss på post@planbit.no med kontaktinformasjonen din slik at vi kan sette opp en faktura for deg. Du kan også trykke på Kjøp i nettbutikk -knappen i denne annonsen for å handle elektronisk med sikre betalingsløsninger fra Nets Easy. Ønsker du at vi skal sette opp faktura for deg? Trykk på "send melding"-knappen under logoen vår for å skrive til oss direkte!

Hvem er Plan B IT
Med over 25 års erfaring fra IT-bransjen og fagkunnskap som bare ambisiøse aktører innehar, er Plan B IT ditt miljøbevisste alternativ til profesjonelt IT-utstyr og til bedriftsrettede tjenester. Vi er et hurtigvoksende firma og en seriøs Microsoft partner med kunder i privat- og bedriftsmarkedet.

Vi ønsker å leve av vår lidenskap og dele den lidenskapen med våre kunder på en jordnær og ærlig måte. Hos oss får du vite det du trenger, og du får det du betaler for. Her gjemmer det seg ikke unødvendige kostnader, bortgjemt reklame, unødvendig programvare eller noe lignende. Vi ønsker ikke en tredjepart mellom oss og deg som kunde, men direkte kontakt. Du skal føle på at det er enkelt å bruke oss som leverandør.


Kontakt oss:
Trenger du hjelp med å tilpasse en PC, eller ønsker du et tilbud? Om du trenger en tjenesteløsning, pakkeløsning eller hva som helst så kan du kontakte oss på følgende måter:
Telefon: 35 96 35 96
E-post: post@planbit.no
Facebook: Plan B it


Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.


Trygg handel hos Plan B IT
Vi har såpass stor tiltro til produktene vi selger og partnere vi henter varer fra, at vi mener det er svært få som kan tilby kundene sine det vi kan tilby deg.
Vi har et godt partnersamarbeid med flere ISO-sertifiserte og renoveringssertifiserte Microsoft partnere som har høysikkerhetsklarterte retursystemer på leasingutstyr. Utstyret blir innhentet etter endt leasing og sortert ut fra stand på hardware og software. De blir slettet på en sikker måte, testet og reinstallert, for deretter å bli vurdert individuelt for videresalg av oss.

Med denne prosessen i bakhodet og at produktene i tillegg er i utgangspunktet av svært høy kvalitet, har vi 1 års garanti på maskinvare med mulighet for utvidelse på de aller fleste produktene.


Viktige linker
Personvernerklæring: https://www.planbit.no/personvernerklaering/
Vilkår og betingelser: https://www.planbit.no/om-oss/vilkar-og-betingelser/

Bjønnveien 23, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 270287139
Sist endret 29. nov. 2022 09:06

Rapporter annonse