Innekatten Leon fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Leon er en skjønn og rolig hannkatt på snart 4 år. Han passer inn hos en kattevant familie. Han omplassereres som innekatt da han har epilepsi og avhengig av medisin morgen og kveld.
Leon kan løftes og håndteres uten problemer. Er stille som en mus når han kjører bil. Han er varierende kosete. Han er ikke noen fangkatt, men vekker oss ofte om morgenen og da kan han være helt fra seg av koseiver, ofte så mye at han bare velter ned på gulvet. Noen ganger når han er i kosehumør kan det til slutt bli så godt med kos at han sier fra med et forsiktig bit. Men veldig lett og snilt, så du rekker å komme deg unna.

Han vil fungere fint med barn, er ikke spesielt skvetten av seg. Han passer trolig med andre katter, mulig det og kan gå fint med hund.

Han må ha medisin morgen og kveld (den går som regel ned kamuflert som brunost), og man må følge nøye med på vekta, fordi medisindosen avhenger av kroppsvekta.
Leon er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-
Tror du Leon kan være katten for deg og du kan du tilby Leon et godt liv innendørs og sørge for at boligen er sikret så han ikke kommer seg ut, ta kontakt på katt@dooa.no
Hvis ikke Leon virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre innekatter kan være det Vi har ikke lagt ut alle enda, så ta i så fall kontakt på katt@dooa.no

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269662545
Sist endret 19. aug. 2022 09:31

Rapporter annonse