INAKTIV

Omplassert - Kosegutten Catmando fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Heihei! Catmando heter jeg- men vennene mine kaller meg for Mario. Jeg er en kosekatt født tidlig i Januar 2021. Nå ser jeg etter en snill familie med trygge og gode utemuligheter og jeg gleder meg til masse kos sammen med dere!

Jeg er som katter flest- full av energi og glad i å leke! Katteleker, klatring i klorestativet, slappe av i sola og på sofaen er ting jeg liker å gjøre. Jeg er en pratsom kar, så jeg sier ifra når jeg ønsker kos og oppmerksomhet. Jeg kan minne litt om en hund, for når jeg blir sliten så kan jeg pese litt og jeg sier ikke nei til å bli klødd på rumpa! Apport- lek syntes jeg også er gøy.

Kos det liker jeg veeeldig godt! jeg kommer tuslene og legger meg gjerne på fanget eller inntil deg på sofaen. Jeg begynner å forstå at det er koselig å bli løftet, men enn så lenge så syntes jeg det er litt kjedelig. Men ellers, så er jeg VELDIG glad i kos.

Jeg er en sosial kar, som også setter pris på egen-tid. Jeg er trygg og uredd når jeg kjenner deg, men ikke så glad i brå bevegelser. Med andre katter så er jeg oppsøkende og snill, ingen kranglefant i meg.

Jeg klorer aldri på møblene! Siden jeg ikke liker brå bevegelser, så passer jeg best med større barn. Siden jeg oppfører meg litt som en hund, så tror vi at jeg kan gå fint sammen med en.

En utfordring jeg har hatt, er at jeg er veldig glad i andre katter- men de liker ikke meg så godt. Fostermor sier det er fordi jeg kan være litt dominerende? Men det er ikke med mening, for jeg er jo bare snill.

Mario er vaksinert, kastrert og ID-merket. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-

Er det deg og sofaen din som Mario drømmer om og du kan tilby trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Catmando virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269660928
Sist endret 27. aug. 2022 20:01

Rapporter annonse