INAKTIV

Omplassert - Kattungen Tinius fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Hei. Jeg har fått navnet Tinius og er født 28/4-22. Jeg er en sosial, kosete og leken kattunge som passer til en familie med enten litt store barn, eller de uten barn.

Mitt drømmehjem er hos en familie som bor på et sted hvor jeg vil ha trygge og gode utemuligheter som jeg kan benytte når jeg er blitt gammel nok. PS! Jeg må holdes helt til april 2023 da jeg er for liten til å ferdes ute. Først når jeg er ett år gammel har orienteringssansen utviklet seg nok til at jeg kan bruke sansene mine til å finne veien hjem.

Jeg har stor matlyst også, og elsker alt som knaser litt og er sprøtt! Nå om dagen øver jeg meg på å spise godbit fra hånda og kommer løpende når du rasler med snacks-posen. Jeg er nokså tålmodig av meg når det gjelder mat, så om du er litt treig med å fylle koppen min, sitter jeg pent og venter. Men når maten først er servert, vil du få se en racer til å spise. Å leke er kjempemorsomt! Alle sånne pinner med tråder og fjær og glinsende glitter på, er bare så gøy å fange og løpe etter. Gjerne vift litt med tråd og fjær på ettermiddagen når jeg har våknet skikkelig fra hvilen min, for da er jeg så i jaktmodus. Når du lyser med en sånn rød prikk på gulvet, kaster jeg meg etter og gjør salto i lufta for å fange den. Jeg lover deg at du ler da

Jeg bor gjerne hos mennesker som har store barn, men det kan også være bare voksne der. Siden jeg er vant til å bo sammen med andre katter, kan du gjerne ha en katt til eller to. Jeg har hørt om at det finnes dyr som sier voff også, men sånne har jeg ikke møtt ennå, så jeg vet ikke om jeg går overens med dem. Jeg er nysgjerrig, leken og utforsker det meste, og sitter ofte drømmende og titter ut på det grønne gresset og alle de fine trærne som bor utenfor vinduene våre. Jeg har så lyst til å kunne få gå ut ogkjenne varm jord og mykt gress under potene mine! Derfor trenger jeg et hjem med gode utemuligheter hvor det ikke er fare for at jeg blir påkjørt av en bil eller utsatt for mye trafikk.

Tinius er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Tinius og kan tilby han trygge og gode utemuligheter, samt holde han inne til mai 2023, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Tinius virker å være rette Katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269660658
Sist endret 4. sep. 2022 19:30

Rapporter annonse