Kattungen Lyssa fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Hei, jeg har fått navnet Lyssa og er født 7/5-22. Jeg er en litt forsiktig, men sosial frøken som nok passer best til en rolig, kattevant familie uten små barn.

Jeg ønsker meg en litt rolig, kattevant familie som gjerne har hunder da jeg er veldig glad i dem. De er så store, trygge og myke, og det liker jeg. Jeg er ikke så glad i små barn da jeg syns de er litt skumle, men større barn eller kun voksne går fint.

Mitt drømmehjem er hos en familie som bor på et sted hvor jeg vil ha trygge og gode utemuligheter som jeg kan benytte når jeg har blitt gammel nok. PS! Jeg må holdes inne helt til mai 2023 da jeg er for liten til å ferdes ute. Først når jeg er ett år gammel har orienteringssansen utviklet seg nok til at jeg kan bruke sansene mine til å finne veien hjem.
.
Lyssa er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du være det rette hjemmet for Lyssa og kan tilby henn trygge og gode utemuligheter, samt holde henne inne til mai 2023, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Lyssa virker å være rette Katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269660141
Sist endret 19. aug. 2022 09:10

Rapporter annonse