Skjønne Hennie fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Hei på deg! Jeg heter Hennie og er en ordentlig skjønn jente på omtrent ett år. Nå er dagen her hvor jeg skal få mitt for-alltid-hjem, er det deg jeg har drømt om? Jeg ønsker meg et hjem med enten store barn (12+) eller uten barn, og selvfølgelig trygge og gode utemuligheter.

Kos det kan det ikke bli nok av! Jeg er en ordentlig kosete frøken som ikke sier nei til oppmerksomhet. Lek det er også høyt oppe på lista, og favorittleken er lasermus!

Jeg er da ganske tøff vil jeg si, og jeg setter pris på at det skjer ting i heimen. Men støvsugeren er fortsatt skummel, altså – så ærlig må jeg være. Så når det bråkete maskineriet setter i gang, så finner jeg meg en plass å gjemme meg frem til kysten er klar.

Hennie er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Hennie, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Hennie virker å være rette katten for deg, kanskje noen av våre andre katter kan være det Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269659725
Sist endret 27. aug. 2022 13:17

Rapporter annonse