INAKTIV

Omplassert - Fine Loretta fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Loretta er en veldig sosial katt på 4 år. Hun passer til noen kattevante mennesker uten barn. Loretta skal ha tilgang til gode og trygge utemuligheter.

Hei! Loretta heter jeg er en rar, søt og kosete katt med en stor personlighet kan man si. er veldig sosial, jeg liker å være der og skjer og følger med deg rundt i huset, for å se hva du driver med. Jeg er selvstendig og krever ikke stort, setter så klart pris på litt litt kos, sier ifra om hva slags klapping jeg liker ved å slå forsiktig med poten min. Om jeg får lov, så sover jeg gjerne i sengen sammen med deg om natten.

Bråe bevegelser synes jeg er litt skummelt, trives best i rolige omgivelser. Jeg bruker litt tid på å åpne meg opp for nye mennesker, men når jeg først er blitt husvarm så er trygg og sosial.

Jeg er ganske leken, leker helst sammen med menneske, men kan og leke for meg selv, noen ganger tar jeg helt av og for gøy jager min egen hale.

Loretta er vaksinert, ID-merket og kastrert. Adopsjonsgebyret er kr 1200,-
Kan du tilby fine Loretta hjemmet hun drømmer om og kan tilby trygge og gode utemuligheter, ta kontakt på katt@dooa.no
Hvis ikke Loretta virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269659397
Sist endret 6. sep. 2022 20:27

Rapporter annonse