Kosete Aida fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Hils på Aida! Hun er en leken og kosete katt på 1 år.

Aida passer nok best inn i en rolig husstand, hos en familie med store barn, eller hos noen uten barn. Hun behøver også gode trygge utemuligheter så hun får løpt fra seg all energien hun har

Da hun kom til fostermor, lå hun under sofaen de første ukene og var redd for alt, men nå er hun fryktløs (i hvert fall i omgivelser hvor hun er trygg med mennesker hun kjenner godt)

Nye mennesker er litt skummelt, så det vil nok ta litt tid før hun blir varm i trøya, men så fort det skjer, er det mye høyt og lavt på denne frøkna! Hun er ikke av den pratsomme typen, men maler når hun koser seg og kan møte deg med en liten prrt når hun er glad for å se deg.

Aidas favorittaktiviteter er å sitte i vinduskarmen og titte på fuglene utenfor, og å spurte rundt på gulvet mens hun omtrent spiller fotball med hennes favorittmus, bakepapir eller aluminiumsfolie. Jeg kan tenke meg at hun gleder seg fælt til hun får leke og jakte ute!

Aida er av den nysgjerrige typen. Hun er spesielt fasinert av planter og tepper, så dette kan det være lurt å rydde bort dersom Aida flytter inn Hun følger deg gjerne rundt i leiligheten og lurer fælt på hva du driver på med.

Hun møter deg gjerne i døra når du kommer hjem og stryker seg fint langs beina for å si fra om at hun vil ha kos. Hun hopper opp i sofaen å legger seg ved siden av deg også.

Aida er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Aida, ta kontakt på katt@dooa.no

Hvis ikke Aida virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, kan du lese om de her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt/

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269658842
Sist endret 19. aug. 2022 08:57

Rapporter annonse