Sosiale Maria fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Maria er en kosete og sosial frøken på 11 mnd. Hun passer til familier både med og uten barn. Hun må ha tilgang på trygge og gode utemuligheter.

Hei på deg! Mitt navn er Maria og nå skal dere få bli litt bedre kjent med meg!

Vann! Helst rennende vann fra springen på badet. Det er veldig spennende, og jeg både drikker og leker med det. Jeg er en nysgjerrig frøken som liker å passe på at alt nytt er undersøkt.

Jeg leker passe mye, koser passe mye, er renslig og pratsom. Fostermor sier at jeg er en helt ideell katt! Det syntes jeg var koselig å høre.

Når jeg vil ha kos, så legger jeg meg ned. Da kan du både sitte ved siden av eller løfte meg opp en liten stund. Akkurat magen min vil jeg gjerne ha for meg selv, men utenom det så koser jeg meg, og det hører du fordi jeg maler høyt! Du kan også løfte meg uten problem. Aller helst, så sover jeg med deg på natta, men jeg aksepterer det om du ikke vil.

Dørklokka er fortsatt litt skummel, så da spaserer jeg til et trygt sted og kommer heller fort frem igjen. For nye mennesker er spennende og jeg vil gjerne møte dem! Jeg er en smart katt, så jeg forstår et konsekvent nei om jeg prøver meg opp på kjøkkenbenken eller litt kloring på sofaen.

Jeg elsker å løpe eller fjær på stang og sprettende baller, særlig når de kommer ut av synet! Jeg er forsiktig med klørne under lek. Jeg er rolig i både bur og bil.

Maria er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et adopsjonsgebyr på kr 1200,-

Kan du tilby gode og trygge utemuligheter og tror du kan være det rette hjemmet til Maria, ta kontakt på katt@dooa.no.

Hvis ikke Maria virker å være rette katten for deg, kanskje noe av våre andre katter kan være det Disse kan du lese om her: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Ønsker du å adoptere innekatt, ta kontakt på katt@dooa.no.

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269658343
Sist endret 19. aug. 2022 08:57

Rapporter annonse