Søte Alina fra Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Til salgs
1 200 kr
Hei, jeg heter Alina og er født i mai 2020. Jeg er en nysgjerrig, leken og kosete katt som passer til en rolig familie med enten store barn eller de uten barn. Jeg er veldig glad i andre katter, og siden jeg er litt skvetten av meg, trenger jeg en trygg kattevenn å dele hjemmet med slik at jeg har en å leke med og finne tryggheten hos, også trenger de nye menneskene mine å ha litt tålmodighet og gi meg tid så jeg blir trygg i mitt nye hjem.

Jeg er født ute, kom til Dyrebeskyttelsen når jeg var bare 2 mnd, da var jeg helt ukjent med mennesker, synes de var kjempe skumle. Med tid og tålmodighet fra fosterhjem har jeg fått tillit til mennesker, hender er fortsatt litt skummelt, men om jeg er i skikkelig kosehumør, eller med litt godis i hånden, så glemmer jeg at den er skummel

Jeg var glad i utelivet, og ser frem til å få være ute igjen, så min nye familie må bo på et sted hvor jeg kan leke og utforske uten å stå i fare for å bli påkjørt rett utenfor hjemmet mitt.

Jeg er veldig pratsom og mjauer når jeg leker eller når jeg har lyst på en godbit. Jeg liker å leke med elektriske leker og laser – både alene eller sammen med kattekompisene jeg har her i fosterhjemmet.

Når jeg ligger trygt og slapper av synes jeg at det er kjempegodt med kos og purrer høyt, så lenge du ikke tar på magen min.

Alina er ung og har fortsatt mye å utforske og ønsker seg derfor et hjem med god plass og trygge utemuligheter. Alina er kastrert, chippet og vaksinert. Vi tar et omplasseringsgebyr på kr 1200,-. Tror du Alina kan være katten for deg? Ta kontakt på katt@dooa.no.

Her kan du se flere katter som trenger hjem: https://dooa.no/adopsjon/utekatt/

Generell info

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, kastrering, 2 vaksiner, ormekur, ID-chip og øremerke ID . Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten med til årlige vaksiner, samt når katten har behov for veterinærbehandling.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du bor langt unna, kan du gjerne sjekke om våre søsteravdelinger har dyr til adopsjon: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Man må bo utenfor Ring 2 dersom man skal adoptere katt som skal ha tilgang til uteområder. Man må også bo i god avstand fra trafikkerte veier; veier med over 40 km/t eller nære tog/t-banelinje; her har vi en grense på minst 100 meter. Katten skal ha direkte tilgang til grøntarealer. Dersom du bor i blokk o.l, må du bo på bakkeplan.

Vi omplasserer ikke utekatter som innekatter. Hvis du ønsker å adoptere innekatt, så finner du de var har inne her: https://dooa.no/adopsjon/innekatt

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 4 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem. Noen katter kan ha behov for lenger tid.

Ved interesse – ta kontakt på katt@dooa.no og fortell litt om deg selv og hva du kan tilby. Du vil da få et automatisk svar med informasjon og link til vårt søknadsskjema.

Våre katter befinner seg både på Hjelpesenteret og i private fosterhjem.

Mosseveien 226, 1069 Oslo

Dyrebeskyttelsen Norge Oslo Og Akershus

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 269657383
Sist endret 19. aug. 2022 08:58

Rapporter annonse