Video

TAKTELT - NORSE CAMP® Vestfjellet 2.0 - Fri frakt i hele november!

Til salgs
14 900 kr
Vestfjellet 2.0 er en perfekt modell for deg som skal kjøpe taktelt for første gang. Det er en modell som har en høy grad av brukervennlighet, og i tillegg har et gunstig prispunkt.

Teltet foldes enkelt ut, og den fastmonterte teleskopstigen sørger for stabil og god støtte mot underlaget. Når stigen er på plass og teltet i vater gjenstår kun å feste det ramme til det overbyde inngangspartiet før teltet er klart til bruk. Det hele er gjort på kun ett par minutter, og det er akkurat like enkelt å pakke teltet sammen igjen.

Vestfjellet 2.0 er et romslig telt for 2 med god sovebredde. Med sin lengde på 195 cm er det langt nok for voksne opp til ca. 185 cm, men vi anbefaler ikke denne modellen til lange personer, rett og slett fordi teltet skrår inn i begge ender, som “spiser” noen centimeter.
Materialbruk og konstruksjon av teltet er meget solid. Det kommer med en aluminiumsramme og selve teltet er av ripstop Oxford kvalitet med en vannsøyle på 3000 mm. Transporttrekket er av meget slitesterk og vanntett PVC kvalitet. Madrass er en 7 cm skummadrass som fint kan brukes alene, eller i kombinasjon med oppblåsbart turunderlag eller overmadrass om man ønsker ekstra komfort.

Teltet monteres enkelt på de fleste biltak som har mulighet for lastlast, men vi anbefaler alltid å sjekke hvor mye vekt bilen er konstruert for å tåle. I tillegg anbefaler vi å bruke et solid takstativ, som Thule Squarebar, i kombinasjon med våre taktelt.

Alle våre telt kommer med teleskopstige, myggnetting og gode luftemuligheter, innvendig oppbevaringsløsninger og vanntette skoposer.

Soveareal: 195 x 130 cm
Mål sammenslått: 130 x 105 x 32cm
Vekt: 55 kg
Madrass: 8 cm skum
Teltduk: Ripstop Oxford. 3000 mm vannsøyle
Skall/Ramme: Aluminium
Maks brukervekt: 150 kg
Stige: Inkludert
Tilstand Ny

Generell info

Utlevering på Lillehammer eller sendes innad i Norge (-Svalbard) for 1990,-

Holtevegen 12, 2613 Lillehammer

Annonseinformasjon

FINN-kode 269535274
Sist endret 8. nov. 2022 10:26

Rapporter annonse