Cardo Packtalk Bold Duo Intercom - Spar 27%

Til salgs
5 036 kr
Nå med høyttalere utviklet i samarbeid med den kjente høytalerprodusenten JBL for best mulig lyd.

Det nye kommunikasjons systemet fra Cardo er nå oppgradert slik at du med kun talestyring kan styre hele enheten.Nye funksjoner for Bold:

Bluetooth enheten kan integreres med Apples Siri og "Ok Google" og gir deg sann handsfree-funksjonalitet.

Du kan nå styre hele enhten med kun talestyring og den nye Cardo Connect appen, slik at du ikke lenger behøver å ta hendene av styret for å trykke på knappene.

Oppgraderte 40mm JBL høyttalere gir bedre lydkvalitet og og høyere volum.

Om du kommer utenfor samtalens rekkevidde kan Packtalk Bold automatisk koble over til mobiltelefon og ringe over mobilnett.

Nå kompatibel med to mobiltelefoner samtidig.


Lenge har bluetooth vært bransjestandard for kommunikasjonsteknologi for motorsyklister. Bluetooth tilkobling mellom flere motorsyklister fungerer, men disse er lineært/serie koplet, det vil si at alle deltagerne i gruppen må være sammenkoblet for å opprettholde kommunikasjonen i hele gruppen. Når en deltager går ut
av rekkevidde eller forlater sine kamerater, brytes gruppekommunikasjonen.


Til forskjell fra den tradisjonelle Bluetooth oppkoblingen, tilbys nå DMC-teknikk i Cardo PACKTALK.
DMC er likt et wifi-nettverk, dvs ikke lineært koblet. f. eks. om en deltager kobles bort av en grunn, opprettholdes nettverket (gruppekommunikasjonen) mellom øvrige deltagere intakt. I ett stadig forandrende og dynamisk miljø, som en gruppe motorsyklister, innebærer DMC-teknikken større frihet i bruk enn tidligere.


Cardos nye Scala rider PACKTALK representerer den optimale kommunikasjons syntese mellom de to verdener av kommunikasjon, som tilbyr både Bluetooth og DMC-teknikk i en enhet. Begge er virksomme parallellt og kompleterende. Med disse to teknikkene ombord, introduserer PACKTALK tredje generasjon i gruppekommunikasjon for motorsyklister!
Tilstand Ny

Generell info

Alf Graarud Motor AS ble etablert i 1982. Det gjør at vi har over 36års fartstid i motorsykkelgamet.
Vi leverer mopeder, scootere, lett og tung mc, samt deler og bekledning. Av merker kan vi nevne Yamaha, Kawasaki, Honda, Triumph med flere. Alle mopeder og motorsykler vi leverer er testet og funnet i orden. Merkene vi leverer, vet vi også at vi kan skaffe deler til. Verkstedet står parat til å hjelpe til med service og andre oppdrag. Her jobber dyktige mekanikere. Vi sender sykler og utstyr over hele landet , og er behjelpelig med finansiering og betalingsutsettelse.
PÅ utstyrsfronten har vi blant annet Shoei, AGV, Dainese, Schubert, Hjc, Airoh, One, MSR, Smook, TCX, Rukka, Richa, orginal bekledning fra Kawasaki, Yamaha og Triumph.
På delesiden importerer vi Race energy ( verktøy og slitedeler), Arrow eksospotter, Pro Taper, m flere. Dette gjør at vi har mye på lager og kan levere raskt til hyggelige priser.
Butikken er lokalisert i Østfold , Sarpsborg. I underkant av en time syd for Oslo.

Webbutikken finner dere på www.agmshop.no og fordelen med å bestille på www.agmshop.no er:

60 dagers åpent kjøp
Returservice
Fri frakt over 1500 kr (på webordre)


Velkommen.

Haugeveien 8, 1738 Borgenhaugen

Annonseinformasjon

FINN-kode 259793340
Sist endret 22. aug. 2022 08:12

Rapporter annonse