Slettvoll Rocket Daybed - GRATIS LEVERING!

Til salgs
34 900 kr
NB!NB Vi anbefaler våre kunder å ta direkte kontakt med oss grunnet ustabilitet
via melding systemet til finn.no. Alle henvendelser på Finn besvares på din mail knyttet til din personlige Finn-konto.

TLF: +47 47474657
E-post: post@miljosofa.com

Strøken Slettvoll Rocket selges. Denne daybeden er for deg med stor plass som ønsker det lille ekstra. Dette er et møbel i høy kvalitet laget for å vare. Den har myk ryggpute, fem store puter i dun, vendbar setepute og bein i heltre. Behagelig og en tidløs klassiker! Kommer i nydelig Eros stoff som lett blir midtpunktet i hjemmet.

Daybeden er nyrenset og putene er vasket. Vi tilbyr rask og gratis levering i områder i viken og Oslo. Vi har nå mulighet for levering andre steder i Norge også! Ta kontakt med oss for pris på levering og evt andre spørsmål.

Mål:
Bredde: 173 cm
Dybde: 162 cm
Høyde: 72 cm

Visning er etter avtale.

Les gjerne under for mer viktig informasjon!
Tilstand Brukt

Generell info

OM:
Miljøsofa er et firma som selger brukte sofaer i god stand. I dag kaster vi mye unødvendig ting, og vi i Miljøsofa har en visjon om å gjøre noe med dette. Hvorfor skal man bruke mye penger på en ny sofa når man nesten får det samme ved å kjøpe en brukt? Bedre for lommeboken, og ikke minst miljøet!

Du kan føle deg trygg når du handler hos oss!
Vi har brukthandelbevilling fra Politiet.

KONTAKT OSS:
Vi er tilgjengelig på telefon 47474657 mellom 11-18 alle hverdager. Mail er bemannet fra morgen til kveld alle dager i uken inkludert helger. Mailadresse: miljosofa@gmail.com.

SHOWROOM:
Vi har showroom sentralt på Høvik der vi har stort utvalg av sofaer til en hver tid. Det er lett ankomst med bil og kollektivt. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på miljosofa@gmail.com for mer informasjon.

BESTILLING:
Grunnet stor pågang på våres sofaer har vi “første mann til mølla”- prinsippet. Det vil si at den første som bekrefter kjøp får sofaen.

RESERVASJON AV SOFA:
Vi har mulighet for å reservere sofaen mot en forskuddbetaling på 500 kr. Merk at forskudd ikke er depositum så om det skjer en avbestilling vil du ikke få forskuddet tilbakebetalt.

RETUR:
Vi har ingen returrett på våres varer.

SOFAEN SIN STAND:
Vi minner om at dette er brukte sofaer så sofaen selges som den er.

ÅPNINGSTIDER/VISNING:
Vi har visning av sofa etter avtale nå grunnet Covid-19. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på miljosofa@gmail.com for å avtale.

LEVERING:
Vi tilbyr gratis levering i Oslo og deler av Viken. For levering utenfor disse områdene tar vi et kjøretillegg. Vi er fleksible på tidspunkt for levering etter kundens behov. Vi tilbyr ikke oppbæring av sofaen.

BÆREHJELP:
Vi tilbyr ikke innbæring av sofa grunnet Covid-19. Vi har mulighet for å fikse bærehjelp til inngangsdør, heis etc ved avtale på forhånd. Ring/send melding på 47474657 eller send en Mail på miljosofa@gmail.com for mer informasjon.

BETALING:
Sjåfør har alltid med seg betalingsterminal ved levering som tar visa, mastercard, amex osv. Det er også mulighet for VIPPS betaling, kontant eller Klarna faktura/delbetaling. Vi hjelper deg meg betaling på showroomet om ønskelig.

BORTKJØRING AV GAMMEL SOFA:
Miljøsofa tilbyr bortkjøring av din gamle sofa ved et kjøp fra oss mot et gebyr på 500 kr. Om sofaen vil være aktuell for videresalg hos oss tilbyr vi å hente den gratis. Gjerne send oss en mail til: miljosofa@gmail.com med bilder av den gamle sofaen så vi kan vurdere. Ønsker du å benytte deg av bortkjøring så ønsker vi at den gjøres klar før vi kommer for retur av varen.

-Spar penger, spar miljøet.

Smedsvingen 4, 1395 Hvalstad

Annonseinformasjon

FINN-kode 258495274
Sist endret 14. mai 2022 20:56

Rapporter annonse