Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.

Evac chair

Til salgs7 000 kr

Beskrivelse av varen

Chair bårestol er spesielt utviklet og konstruert med tanke på evakuering av funksjonshemmede, skadde eller bevistløse personer fra bygninger med flere etasjer i tilfelle brann eller andre katastrofer hvor heiser og normale utganger ikke kan benyttes.

Hemmligheten bak Evac Chair
Bak den bekvemme og enkle bruken av Evac Chair ligger i samspillet mellom det spesielle patenterte endeløse beltet og stolens støtteanordninger som sammen gir en jevn og kontinuerlig bremseeffekt som senker farten ned trappeløpet proporsjonalt med passasjerens vekt. På trappeavsatsen vil stolens geometri gjøre at hele vekten overføres til de to hovedhjulene slik at retningsendringer og horisontaltransporten går greit.

Evac Chair - Liten og praktisk

Det følger med opphengsbraketter, gult trekk og opplæringsvideo med hver stol. Evakueringsstolen er enkel å bruke - selv for de som aldri har brukt den før. Evac Chair er utviklet og produsert i UK.

Sammenslått tar Evac Chair liten plass:

Mål ca. (HxBxD): 97cm x 65 cm x 20 cm.

Egenvekt: 8,6 kg.

Maks bruksvekt: 182 kg.

Utstillingsmodel, aldri vært brukt men har stått lenge på lager. Litt "slitasje" på gummien på hjulene.

Ordinær pris 13489,-

Nøkkelinfo

Tilstand
Ny

Generell info

Cupo selger og kjøper konkursbo og varepartier. Vi har for tiden lokaler på Kjeller, hvor vi selger merkeklær, sko og smykker. (til Damer, barn og Herrer). Varene kommer fra en rekke forskjellige konkursbo (Trollungene, Sukkertøy, Kaare Lund, Halvors Ruud AS, m.m) og er samlet i butikken. Vi fyller på med nye varer, følg oss på Facebook! (det meste av klærne selges til 70% avslag)

Beliggenhet

Kart med kartnål2005 Rælingen
kart

Annonseinformasjon

FINN-kode257002359
Sist endret03. mai 2022 11:30

Rapporter annonse

Logo