Familie elsykkelen Focus Planet² 6.9 - Toppmodell i Planet² elsykkel serien

Til salgs
47 999 kr
VI SENDER ELSYKLER OVER HELE LANDET.

Syklene blir montert, justert og testet på vårt verksted før de blir pakket i store esker.
Kunden trenger kun montere pedaler og snu styret.

Frakt fra kr 990,- levert på døra.

Toppmodellen i Planet serien til Focus! En stilig og sporty elsykkel fra Focus til et allsidig og aktivt bruk. Dette er en perfekt elsykkel for barnefamilier!

- Spesifikasjoner -
Motor: Bosch Performance CX 85Nm
Gaffel: SR Suntour Mobie E25, LOR, 15x110 mm, 75mm vandring
Batteri: Bosch PowerTube 625Wh
Display: Bosch Kiox
Ramme: Aluminium
Gir: Shimano Deore M5100
Utveksling: 38t, 11-51t
Bremser: Shimano MT420, 180mm
Lys F: Litemove SE90, 90 LUX
Lys B: Herrmans H-Trace, LED
Maksimum totalvekt: 150Kg

Den kraftige Bosch Performance CX motoren på 85Nm gir deg mer enn nok kraft til de tøffeste utfordringer. Det integrerte Bosch PowerTube batteriet på 625Wh gir deg en realistisk rekkevidde på mellom 50 og 100 km under norske forhold. Bosch Kiox displayet gir deg mulighet til å sammenkoble telefonen din til elsykkelen slik at du får en smart elsykkel, og blant annet mulighet til navigasjon.

Elsykkelen er gjennomført med kvalitetskomponenter fra Shimano. Kraftige presise dobbelstemplede hydrauliske skivebremser for rask og kontrollert oppbremsing er perfekt for deg som skal ha mye last på sykkelen. Og Shimano Deore M5100 11 girs system for høy presisjon og noe av det ypperste innen slitestyrke, gjør at du får utnyttet motorens kapasitet til det fulle. Dette er derfor et svært godt valg for barnefamilier som trenger en elsykkel til et allsidig bruk, enten det er pendling på asfalt eller lange turer på grusveier, selv med barnevogn eller ekstra oppakning!

Bosch produserer noe av det ypperste innnen elsykkelteknologi. Med svært høy kvalitet gir de kunder en ekstra trygghet med 5 års garanti på alle Bosch komponenter.

For å være sikker på at du finner en sykkel som passer deg best, er test av sykkelen veldig smart. Vi har stort sett de fleste modeller oppmontert i de forskjellige størrelsene, slik at det blir lettere å finne både riktig modell og størrelse. Kom gjerne innom, så hjelper vi deg!
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Oslo Sykkelverksted AS

En av Oslos største og eldste sykkelbutikker. Vi importerer våre elsykler direkte fra Tysklands største elsykkel fabrikk. Vi satser på kvalitet og er kjent for dyktige ansatte og god service. Kjøper du elsykkel hos fagfolk, kan du være sikker på at du får hjelpen du trenger. Hos oss finner du også godt utvalg av både sykler og elsykler, beregnet til alt av underlag, enten asfalt, grus, sti eller hybrid. Våre merker: Focus, Kalkhoff, Merida, GT, Benno og Veloe. Velkommen innom oss i Sannergata 29a for en nærmere titt og en testtur.

www.oslosykkelverksted.no
www.oslosykkel.no

Åpningstider 0800-1700 (lørdag 1000-1500)
Vi tar forbehold om trykkfeil i annonsen.

Sannergata 29 a, 0557 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 249933756
Sist endret 15. jun. 2022 08:52

Rapporter annonse