Noen få enkle møbler, kommode, sybord, stressless fotskammel

Til salgs
Det hender vi faller for, og får med oss noen enkle møbler, som vi ønsker at skal få et nytt hjem.


Dette er det vi har inne for tiden:

1. Liten kommode, avlastningsbord, i teak m vakre profileringer H 60, 42 x 30 / Kr 2.200,-

2. Et lite sybord, med spilledåse som alarm, H 42 cm, Dybde 27 cm, Bredde 37 cm / Kr 800,-

3. Flott fotskammel fra Ekornes H 43, Dybde ca 37 cm, og ca 52 cm på det lengste / Kr 1.200,-Nr 1. Dette er et vakker og flott avlastningsbord, mener det er i teak, men jeg er ingen ekspert på tresorter, så jeg vet ikke. Men kan si at denne lille kommoden med to flotte skuffer veier litt. Altså den har en god tyngde.
Nydelig profileringer både foran og bak. Oval formet topp, ja hele kommoden. Antar at den er ganske gammel, antagelig antikk. Elegante buede ben, noe rokokko stil. Kan brukes som nattbord, avlastning bord, lite bord i stuen, for det tar ikke så mye plass.
Bordet er ca 60 cm høyt, ovalformet og ca 42 cm på det lengste og ca 30 cm dyp.

Nr 2. Nydelig lite bord, sybord, med en liten spill dåse, som setter i gang, når lokket blir åpnet. Fungerer jo ut som et lite avlastningsbord, men det er også et lite rom under lokket, og tre rom innenfor, to med lokk. Og spilledåsen fungerer nesten som en liten alarm, som går i gang, hvis uvedkommende åpner bordet. Nøkkel på undersiden, som man kan trekke spilldåsen opp. Ingen batterier eller annet, spille dåsen er opptrekkbar, og fungerer utmerket.
Bordet er helt og pent. Nydelig innfelt flere tresorter, men dette har vi ellers lite greie på. H. 42 cm, 37 cm langt og 27 cm dypt.

Nr 3. Flott fotskammel fra Ekornes i skinn. Tilhører gjerne en stressless, men kan også brukes til å sitte på. Godt polstret, behagelig skammel. Pent brukt, gått litt i pynte sømmen på midten, men har ingenpraktisk betydning. I sort skinn. Ser ut til at den koster kr 4.580,- ny.
Måler ca 43 cm på det høyeste, 37 cm på midten. Ca 52 cm på det lengste, og ca 37 cm i dybden.- Dette er møbler som må hentes, vi sender dessverre ikke..
Se bilder for detaljer.

Evt frakt kommer i tillegg..

Sender kun ved forhåndsbetaling. Vi har vipps!

Har du litt tid, se ellers våre andre annonser, ved å klikke på Flere annonser.
Mulig du må scrolle ned til vår Firma info..
Appen fungerer ikke her, må bruke nettleser for å få sett alle annonser.

Så kanskje linken / "copy paste" er bedre;
https://www.finn.no/butikk/ringhoff662?sort=RELEVANCE

Kan også trykke på "Kjøp i butikk", mener man får opp alle annonsene der..

NB; Appen til Finn viser ikke alle annonser, så bedre å inn på Finn via nettleser.

Ønsker du å ta kontakt, for kjøp eller kun for spørsmål, så må du trykke på "send melding". Da får du en mail i svar tilbake fra oss.
Tilstand Brukt

Generell info

Det hele startet med at vi mistet svigermor, og det ble båret inn esker med sølvtøy, sølv ting og flotte sølv emalje smykker, serviser og noen vesker. Jeg hjalp min mann (og hans bror) og la ut på Finn. Og fikk så interessen for antikk og brukt gjenstander. Pga en hodeskade etter et fall i 2015, så er min hverdag noe begrenset, men Finn annonser, det kunne jeg holde på med. Uten støy og ytre påvirkninger. Min mann og jeg begynte å gå på auksjoner, og jeg satte meg inn i objektenes materiale og opprinnelse. Hobbyen som vokste seg større enn jeg hadde tenkt, og har nå blitt til vårt lille firma, Ringhoff Antikk & Brukt. Satt sammen av våre etternavn fra; Pål Ringnes og Bente C. Ranhoff. Vi holder vårt firma lite, ved kun annonser på Finn, så vi har ingen butikk eller eget nettsted å vise til. Og vi tar det som kommer. Har vi det inne, så selger vi gjerne til deg!
Bare å spørre..

Hildertunet 35, 1341 Slependen

Annonseinformasjon

FINN-kode 249312028
Sist endret 14. aug. 2022 12:17

Rapporter annonse