INAKTIV

Kortreist Ved - Stor-Oslo - 24 stk sekker bjørkeved 8.5kg

Til salgs
2 180 kr
Litt lettere sekker. Pris er oppgitt per 24/stk. Hele Norges vedleverandør! Lokal ved levert i hele landet.

GARANTERT TØRR!
Gå inn på https://www.kortreistved.no og sjekk hva som er tilgjengelig

NABO-BESTILLING – SPAR 50% AV FRAKTEN: du deler din nabo-kode fra din ordrebekreftelse. De bestiller og får automatisk 50% rabatt på frakten. Du får automatisk refundert 50% av din fraktkostnad tilbake til din konto. Samtidig leveringer reduserer unødvendig kjøring hit og dit, alle sparer på det, også miljøet.

TRYGGHET: KortreistVed er en landsdekkende bestillings- og leveringstjeneste for tørr og lokal ved. På www.kortreistved.no bestiller du enkelt vedtype og mengde. Og så kommer en av våre lokale leverandører med kortreist, tørr kvalitetsved - om det er på hytta, i boden eller garasjen. Du kan også bestille med bæring og plassering. Priser kan variere noe geografisk, du finner dine priser når du legger inn din leveringsadresse på kortreistved.no.
Tilstand Ny

Generell info

GARANTERT TØRR: bjørkeved. 24 stk sekker. Vi følger Norsk standard (NS4414/EN 15234-5) for fast biobrensel og omsetning av ved. Dette sikrer at du som forbruker får det du betaler for, i mengder og kvalitet, med passende fuktighet og god brennverdi.

NORGE GROR IGJEN: og vi lager fornybar bio-energi av trærne i form av lokalprodusert ved.
TIPS: Husk opptenningsved/-pinner!

0350 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 247168267
Sist endret 4. okt. 2022 11:57

Rapporter annonse