Video

Rubio Monocoat Oil Plus 2C, ettstrøks hardvoks treolje i 40 farger

Til salgs
408 kr
Oil Plus 2C finnes i 40 spennende farger og passer perfekt til tregulv, benkeplater, møbler/innredninger og annet interiør. Treoljen er pigmentert med naturlige fargestoffer som gir et naturlig og ekte utseende på treverket.

Oil Plus 2C påføres det rengjorte treverket i ett strøk. All overskytende olje tørkes av. Det som ligger igjen reagerer så med trefibrene i overflaten og danner en molekylær binding som gir en sterk overflate med god motstandsdyktighet mot fukt, smuss og mekanisk belastning.

Rubio Monocoat er ekstremt drøy i bruk. Vi regner at 1 liter holder til mellom 30 og 50m2. Dette betyr at forbruket er mye mindre enn konkurrerende treoljer på markedet, noe som gir en økonomisk fordel for deg.

Oil Plus 2C inneholder ingen løsemidler - dvs. 0% VOC. Den er godkjent for direkte kontakt med næringsmidler (mat) samt godkjent for bruk på treleker.

Vi tilbyr Rubio Monocoat Oil Plus 2C i flere størrelser, fra 20ml til 5 liter. 20ml flaskene er perfekte til testing av farger før behandling utføres.

NB! Det er viktig at treverket er ubehandlet, samt at du pusser overflaten og renser med Rubio Cleaner før oljen legges på. Om du har spørsmål rundt dette hjelper vi deg gjerne!

PS! Pris i annonsen er for 350ml uten moms!

Les mer og kjøp produktet i vår nettbutikk:
https://www.norbond.no/beskyttelse-5
Tilstand Ny

Generell info

Flere varer finner du ved å klikke på "Se alle annonser" under logoen vår til høyre.

Vi sender over hele landet! Ring oss på 62520410 om du har noen spørsmål. Vi har åpent fra kl. 08:00 og til kl. 16:00 på hverdager (mandag til fredag). Nettbutikken er selvfølgelig åpen hele døgnet :-)

Bruk muligheten til å betale med kort, eller kanskje du ønsker faktura med 14 dagers betalingsutsettelse? Ingen problem - dette ordner du enkelt på

WWW.NORBOND.NO

(eller trykk på logoen øverst til høyre).

Engomsvingen 10, 2323 Ingeberg

Annonseinformasjon

FINN-kode 245515080
Sist endret 10. mai 2022 22:53

Rapporter annonse