Bildegalleri

Solgt
Beskrivelse
"Norsk mat gjennom tidene. Tradisjonsmat fra naturens spiskammer" (1.utgave 1993). Harald Osa, Gudrun Ulltveit og Bengt Wilson (illustratør).Innbundet med bokomslag. 128 sider. Rikt illustrert. Som ny innvendig. Svak slitasje på bokomslag.
Kan sendes mot forskuddsbetaling + frakt.
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen:
"Forfatterne viser her et utvalg norsk tradisjonsmat, basert på norske råvarer. Formålet er å lære leseren å benytte de norske råvarene. Her er oppskrifter, historikk, illustrasjoner, samt et innholdsregister bak i boka"
Tradisjonskunst. Folkekunst. Treskjæring.
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Brukt