LG 77" CX 4K OLED TV OLED77CX

Til salgs
25 497 kr
Lys opp stuen med flotte skjermbilder fra LG 77" CX 4K OLED TV. TV-en gjengir milliarder av farger for klare, fargesterke opplevelser og imponerende kontrast når du ser film, strømmer serier eller spiller spill. Dolby Atmos med AI Sound Pro vil få deg til å føle deg som om du er en del av handlingen med lyd og musikk fra alle kanter.

OLED
OLED (Organic Light Emitting Diodes) er en teknologi som utnytter organiske halvledere for å skape tynne lysemitterende paneler. Ved tilkobling av strøm vil et skarpt lys bli avgitt, og fordi OLED-panelet avgir lys, kreves ingen bakbelysning. Dette resulterer i enda slankere og mer fleksible skjermer som er mer energieffektive enn LCD-panel som trenger hvit bakbelysning.

a9 Gen 3 AI Processor 4K
Med CX-serien vil alt du ser og hører automatisk bli klarere, jevnere og mer dynamisk takket være LGs Alpha-9 Gen 3 AI Processor 4K med AI Picture Pro, AI Sound Pro og AI 4K-oppskalering. Algoritmen for kunstig intelligens analyserer innholdet, lærer av det og sikrer automatisk oppskalering og forbedring av innholdet på skjermen.

4K Ultra HD-oppløsning
Med 4K Ultra HD-oppløsning kan du stige inn i en helt ny verden av seeropplevelser. Kos deg med fire ganger flere piksler (3840 x 2160) enn det du får med Full HD TV-er (1920 x 1080), og opplev det beste når det kommer til presisjon, klarhet, samt skarphets- og detaljnivå. UHD-oppskalering lar deg nyte HD-, Full HD eller HD-Ready innhold i enda bedre kvalitet.

4K Cinema HDR
Cinema HDR-teknologi med Dolby Vision AI innebærer at TV-en støtter flere ulike HDR-formater, som for eksempel HDR10, Dolby Vision, Technicolor og HLG, noe som resulterer i over en milliard rike farger, uansett om du ser på Blu-ray eller strømmer innhold. HDR-effekten bedrer også kontrastnivået og fargegjengivelsen ved å oppskalere eksisterende innhold for en bildekvalitet så realistisk at det ser ut som om bildene stiger ut av skjermen.

Dolby Atmos
TV-en benytter sofistikert Dolby Atmos-teknologi og har et 2+2 kanals høyttalersystem som tilbyr romlig lyd hvor hver enkelt lyd oppfattes i sin naturlige posisjon, uansett om det gjelder lave hviskelyder eller kraftige eksplosjoner.

Smart-tv med WebOS
Nyt underholdning på TV-en på en revolusjonerende måte. Smart-TV basert på webOS er enkelt og intuitivt og samler favorittopptak, filmer, sports- og musikktjenester på et sted. Uansett hva du ønsker å se, finne, starte opp eller spille av, kan du gjøre det enkelt med det effektive og brukervennlige operativsystemet WebOS som setter dine behov i fokus.

ThinkQ AI
LG benytter kunstig intelligens til å forbinde smarthjems-produkter i moderne husholdninger. ThinQ-AI tilfører en ekstra dimensjon ved hjelp av smart IoT (Internet of Things)-forbindelser, Deep Learning Image og lydbehandling, samt en rekke andre praktiske funksjoner. De integrerte stemmeassistentene, for eksempel Google Assistant og Alexa, lar deg stemmestyre TV-en og andre smarthjemsenheter.

Bygd for gaming
CX-serien inneholder produkter som er ideelle for deg som ønsker å game på en stor skjerm. TV-ene her er utstyrt med teknologier som Nvidia G-SYNC og FreeSync som gir mindre forsinkelser, høyere oppdateringsfrekvens, samt jevne og responsive spillopplevelser.

Magic Remote
Kontroller TV-ens og smart-TV-ens grensesnitt på mer intuitivt vis. Magic Remote er en gyrobasert fjernkontroll som lar deg styre TV-en med enkle håndbevegelser. Fjernkontrollen er utstyrt med et skrollehjul slik at du enkelt kan navigere i nettsider. Magic Remote kan brukes med andre eksterne enheter også.
Tilstand Brukt

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 244373686
Sist endret 5. mai 2022 12:09

Rapporter annonse