Arlo Pro 3 Floodlight trådløst 2K QHD kamera (hvit)

Til salgs
1 600 kr
Arlo Pro 3 Floodlight trådløst 2K QHD kamera gir deg muligheten til å overvåke boligen og eiendommen din både innvendig og utvendig takket være det kraftige lyset. Kameraet har et praktisk trådløst design, og det går på batteri. I tillegg har det en robust konstruksjon som gjør at det tåler både vær og minusgrader. Kameraet kan enkelt kobles til eksisterende kamerasystemer fra Arlo via WiFi.

Enestående opptakskvalitet
Evnen til å gjøre opptak i 2K QHD HDR 1440p-kvalitet sikrer skarpe og detaljrike bilder mens det lyssterke spotlyset sikrer klare bilder på nattestid. Kameraet kan stilles inn slik at det automatisk begynner å gjøre opptak når det registrerer bevegelser, og i tillegg vil du få varslinger på e-post eller på en gratis nedlastbar app til smarttelefonen eller nettbrettet ditt. Arlo Pro 3 kameraet har et avansert bevegelsesregistrerende system som gjenkjenner og klassifiserer det som filmes, for eksempel om det er mennesker, pakker eller dyr.

Sterkere enn frontlys på bil
Det store innebygde flomlyset kan lyse med en lysstyrke opptil 2000-3000 lumen, og med det kan det lyse opp et stort område for umiddelbart å skremme bort eventuelle inntrengere. Kameraet kan filme med farger i 2K QHD HDR-kvalitet, selv når det er mørkt.

Sirene
Kameraenes innebygde sirene gir fra seg en kraftig alarm og er ideell for å varsle naboer, familiemedlemmer eller forbipasserende. Du kan stille inn sirenen slik at den aktiveres hvis den registrerer bevegelser. Alternativt kan den aktiveres manuelt via appen Arlo.

Kompatibilitet
- Arlo Pro 3 SmartHub kreves for å kunne brukes i smarthjemssystem
- Støtter Amazon Alexa, Google Assistant og IFTTT

Kameraegenskaper
- 4 MP 1,3" sensor med 2K QHD 1440p-oppløsning
- 160 ultravidvinklet synsfelt
- 12x digital zoom
- HDR-opptak med H.264 og H.265 videokomprimeringsstandard
- Toveis lyd (mikrofon og høyttaler)
- Automatisk tilpassing av sort/hvitt-balanse og eksponering
- Bevegelsesregistrering
- WiFi 802.11-n-forbindelse
- 2 stk. LED-statusindikatorer
- Brukstemperatur fra -20 C til 45 C
- Oppladbart batteri
- 3 måneders tilgang til Arlo Smart-prøveperiode er inkludert

Pakken inneholder:
- 1 stk. Arlo Pro 3 Floodlight kamera
- 1 stk. strømadapter til kamera
- 1 stk. MicroUSB-kabel
- 1 stk. veggfeste med festeskruer
- 1 stk. XL oppladbart litium-ion-batteri
- Hurtigstartsguide
- Videoovervåkningsklistremerke
Tilstand Ny

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1711 Sarpsborg

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 244369783
Sist endret 10. jan. 2022 17:42

Rapporter annonse