INAKTIV

Lowrance Elite-7 Ti2 kartplotter med ekkolodd (DEMO)

Til salgs
5 999 kr
Vanlig pris: 6 490,-

7" kartplotter med ekkolodd, trådløs nettverkstilkobling, tilkobling til smarttelefon og kombinert touch- og knappebetjening.

Kun 1 stk tilgjengelig.
Lowrance Elite-7 Ti2 med 7" skjerm gir kraftig ekkolodd og navigasjonsteknologi, inkludert Lowrance CHIRP-ekkolodd, støtte for Active Imaging og FishReveal og sanntids dybdekart.

Proffteknologi for deg som fisker
Elite-7 Ti2 har Active Imaging, Lowrance’ beste ekkolodd noensinne. Den har også FishReveal, innebygget Genesis Live karttegning i sanntid, samt forbedret skjermklarhet og målseparasjon. I tillegg har Elite-7 Ti2 en rekke funksjoner som gjør livet på vannet enklere, som touch-skjerm, trådløst nettverk, tilkobling til smarttelefon og integrasjon mot trollingmotor. Elite-7 Ti2 er rett og slett utviklet for å gjøre det enklere å finne fisk.

Active Imaging
Active Imaging er perfekt til å finne frem til fiskerike steder, som steinhauger, treverk, tett vegetasjon, groper og brådyp. Active Imaging gir overlegen klarhet og høyere oppløste bilder av fisk og undervannsstrukturer på lengre avstand enn noen annen tilsvarende teknologi.

Trådløs teknologi
For første gang i Lowrance’ Elite-serie trengs ingen kabler for å dele ekkolodd-, rute- og kartdata mellom to Elite Ti2-skjermer – skjermene kan kobles i trådløst nettverk. Passer ypperlig for eksempel for pilothousebåter der en ønsker hovedenhet inne og egen skjerm på dekk for å vise kart og ekkolodd.

Sanntids dybdekart
Hold dybdekartene over dine favorittfiskeplasser oppdatert eller utforsk nye områder med 15 centimeters konturer i sanntid på kartplotterskjermen med C-MAP Genesis Live-kart. Genesis Live bruker digitale dybdemålinger til å lage høyoppløselige kart med dybdekonturer ned til ½ fot (15 cm). Med dette detaljnivået er det enkelt å finne steder som fisken liker, og du kan enkelt tilpasse kartvisningene som det passer deg. Du kan lagre sanntidskartene på et microSD-minnekort.

Egenskaper
- 7" skjerm med touchfunksjon og knapper
- Klar for Active Imaging (CHIRP/SideScan/DownScan)
- Støtter C-MAP Genesis Live-kartoppdateringer
- Smarttelefon-varsler
- Trådløst nettverk mellom Elite Ti2 enheter
- FishReveal smart målbilde
- Støtter ruteplanlegger med C-MAP og Navionics-kart
- Innebygget CHIRP- og bredbåndsekkolodd
- Touch-skjerm
- Kompatibel med SonicHub 2
- Støtter motordata og andre NMEA2000-data
- Brukervennlig Quick Access Control Bar gir ett-trykksbetjening til sentrale systemfunksjoner
Tilstand Brukt

Generell info

Se mer informasjon på vår nettside; www.seatronic.no.

Peer Gyntsvei 140, 1598 Moss

Annonseinformasjon

FINN-kode 240591016
Sist endret 16. mar. 2022 17:29

Rapporter annonse