Nyhet! Laxa 2.0 Zip Vader

Til salgs
4 490 kr
Denne kommer garantert til å bli en hit!

Den allerede populære Laxa vaderen kommer nå med Zip!

Guideline Laxa 2.0 ZIP vadebuxe er vår bestselger som gir deg mest valuta for pengene. Buksene er laget av et solid 4-lags nylon stoff med vårt Sidewinder design som gir meget god passform og bevelgelsesfrihet, och har en vanntett TIZIP Master Seal front zipper.

Laxa 2.0 ZIP vadebukser er laget av et solid 4-lags nylon stoff med en membran som tåler en vannsøyle på 20000mm og fuktransport på 5000g/m2/24timer. En miljøvennlig impregnering uten PFOA sørger for at skitt og vann effektivt støtes vekk fra ytterstoffet. I tillegg til god passform og bevegelsesfrihet, har vårt Sidewinder design ingen utsatte sømmer på innsiden av bena som er utsatt for å gnisse skader på buksene.

Den vanntette Master Seal glidelåsen i front er levert av det tyske firmaet TIZIP®. Disse har overlegen fleksibilitet og styrke. Gir fin fleksibilitet og gjør det enklere å komme seg inn og ut av vadebuksa. Guideline Laxa 2.0 ZIP har to store brystlommer med mesh i front og solide vertikale glidelåser. Bak lommene er det varmelommer foret med fleece. Justerbare seler og elastisk vadebelte sørger for gode tilpasningsmuligheter, beltehempen bak har to ulike høyder.

Grusbeskytterne er laget i et solid stoff med gummiforsterkede stretch bånd.

Neoprenesokker av høy kvalitet som ikke komprimeres under trykk og har utmerket passform med høyre/venstre skåret snitt.

Laxa 2.0 kommer i 11 størrelser fra XS til XXXL.

Fargen er mørk grå (graphite) med matchende seler, belte og sokker.
TIZIP® Master Seal front zipper.
Tilstand Ny

Generell info

Vi kan levere over hele landet.

Lingedalsvegen 9, 6415 Molde

Annonseinformasjon

FINN-kode 240562602
Sist endret 2. des. 2021 10:51

Rapporter annonse