Vakre Levo babystol til spedbarn, et must have for alle foreldre

Til salgs
2 699 kr
En babystol er et musthave når mini kommer til verden. Vi har akkurat fått inn flere stoler til lager for å dekke etterspørselen.

Babystolene er produsert i nydelig formpresset bøk kryssfiner, og sååÅ mye finere en de tradisjonelle stolene i plast og metall.
Her har du en stol i lekker japandi stil som passer dagens innredning perfekt. Rammen kommer i lye og mørk utgave. Trekket kan vaskes i 40 grader og kommer i mange farger og dekorative dekor. Kom innom oss eller ta en titt i nettbutikken.
Du kan også bestille babygymmen med leker som enkelt festes og tas av på stolen.
Stolen er beregnet fra nyfødt til 6-7 mnd alder og har en justerbar sete stropp. Mange bruker stolen til 1-2 års alder når barnet har lært seg å klatre inn og ut, da den har blitt et yndet sted for en ettermiddagslur.
Tilstand Ny

Generell info

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til vår flotte butikk, på Grunerløkka i Oslo. Her kan du se, ta og føle på vårt store utvalg av møbler, interiør og belysning. @HOME´s unike konsept er å tilby nøye utvalgt møbler og interiør litt utenom det vanlige, til en folkelig pris.
Hos oss finner du et stort utvalg møbler, deilige duftlys, fargerike puter og gulvtepper, samt et stort utvalg gaveartikler. Alt i en moderne og tidløs stil.
Du finner oss i Øvrefoss 14, på hjørnet som krysser Sannergata og Thorvald Meiersgate. Det er gateparkering utenfor butikken, men det kan ofte være fullt. Under Ringnespark senter er det parkeringshus og det er rett over gaten.
Våre åpningstider er fra mandag til fredag 11-19. På lørdag fra kl.11-17.

Nettbutikken vår er åpen døgnet rundt! www.ahome.no

Vi leverer til dør i hele Norge, ta kontakt for pris på levering ditt du bor..

Øvrefoss 14, 0555 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 239087342
Sist endret 15. jul. 2022 09:00

Rapporter annonse