Leviterende blomsterpotte - Premium produkt designet i Sverige

Til salgs
2 990 kr
Leviterende blomsterpotte LYFE - Nordisk eleganse og minimalisme

Blomsterpotte som leviterer | Premium produkt designet i Sverige | Flere potte-trekk tilgjengelig
LYFE består av en blomsterpotte som svever over en sokkel via magnetisk levitasjon, og roterer forsiktig rundt mens den svever.
Varianter: eik, valnøtt, hvit eller sort

For å kjøpe eller lese mer om produktet trykk på knappen "Kjøp i nettbutikk" og du vil bli videresendt til vår nettbutikk på supermagneter.no

Alle bestillinger mottatt før kl.12.00 sendes normalt samme dag.

----------------------

Flyte LYFE - sett plantene dine fri
Designet i Sverige av vårt talentfulle team, i tråd med nordisk eleganse og minimalisme. LYFE består av en blomsterpotte som svever over en sokkel laget av eik, via magnetisk levitasjon, og roterer forsiktig rundt mens den svever.

Jordens magnetfelt har kraftig effekt på alle livsformer, spesielt planter. Vi har undersøkt effekten av magnetisme på planter, siden LYFE bruker maglev-teknologi (magnetisk levitasjon).

Studier har vist at planter omgitt av et magnetfelt har en tendens til å vokse raskere, høyere, større og sunnere, målt etter plantehøyde, bladstørrelse og utvalgte parametere relatert til plantens helse.


LYFE og luftplanter
Luftplanter (Tillandsia) ble identifisert av den svenske botanikeren Carl Linnaeus, og er planter som vokser i luften. Luftplanter trives med sirkulasjonen av luftbårne partikler; uten behov for jord, og de får næring naturlig fra det roterende mikroklimaet vårt, som trosser tyngdekraften.
I Sverige, der vintrene er lange og mørke, har vi laget et produkt som får mest mulig ut av lyset og livet, som er stolt over å være midtpunktet i et godt designet hjem. Den geodetiske formen reflekterer flere forskjellige nyanser av lys mens den roterer grasiøst, og skaper en trollbindende effekt.


LYFE-trekk
Uansett hvilket humør du er i og hvilken nyanse du ønsker, kan du finne et matchende trekk til Lyfe i butikken vår. Se for deg potteplanten din i spennende fargetoner, i samspill med blomster og planter etter eget valg.

Silikon-trekket kan kjøpes i vår nettbutikk.LYFE potteplante
Vår geodetiske potteplante med 12 sider er i silikon, noe som gjør den lett å gripe tak i og ta på. Når den roterer i luften, vises forskjellige nyanser, noe som gir en rolig og avslappende opplevelse for hjemmet eller kontoret. Se planten din snurre i luften, og opplev den fra forskjellige vinkler.

LYFE vannkammer
For å motvirke overvanning sørger et smart utformet dreneringssystem for at vann renner ned til et skjult indre vannkammer.

LYFE magnet
Det er her magien skjer. Vår spesialformede LYFE-magnet skyver opp mot en elektromagnetisk sokkel, noe som får potteplanten til å sveve i luften , og løfter LYFE til nye høyder.

LYFE rotasjon
I LYFE er det ingen mekanisme som kontrollerer snurringen, og det gjør at potteplanten snurrer i den retningen den velger. Fordi det ikke er friksjonskrefter, bortsett fra luftens motstandkraft, har enhetene en tendens til å rotere fritt. Rotasjon kan fremkalles, avhengig av hvilken plante du har i potten.
Vi kan ikke garantere rotasjon av enhetene på nåværende tidspunkt, men uansett har LYFE en gunstig effekt på planter.


Tekniske spesifikasjoner:
  • Sokkelens fysiske mål: 153 mm x 153 mm x 38 mm
  • Sokkelens vekt: 1 300 gram
  • Fysiske mål av potteplanten: 80 x 100 mm
  • Potteplantens vekt: 240 gram
  • Strømadapter: Inngangsspenning 100-240 V–50/60 Hz;
  • Utgangsspenning 15 V 1A


Se mer på www.supermagneter.no
Nøkkelord for annonsen: blomster, potte, blomsterpotte, supermagneter, magneter, gave, design
Tilstand Ny

Generell info

Alle bestillinger mottatt før kl.12.00 sendes normalt samme dag

4617 Kristiansand S

Annonseinformasjon

FINN-kode 238908626
Sist endret 16. nov. 2021 11:39

Rapporter annonse